Бенедикт Къмбърбач се завръща в киновселената на "Marvel"

"Следващата година (имам) няколко проекта с "Marvel", каза 46-годишният актьор

6 юли 2023

Британският актьор Бенедикт Къмбърбач обяви, че ще се завърне в американската филмова компания "Marvel", предаде "Дейли експрес".

Той направи съобщението по време на публична лекция в лондонския културен център JW3, като видеозапис от събитието беше публикуван в платформата YouTube.

"Следващата година (имам) няколко проекта с "Marvel", каза 46-годишният актьор, когато го попитаха за филми, в които планира да се снима в близко бъдеще. Къмбърбач не уточни за кои продукции говори.

Според "Дейли експрес" той вероятно ще се появи в третата част от поредицата "Доктор Стрейндж" и в "Отмъстителите: Династията Канг". Все още не е определена датата, на която ще излезе първият филм, а вторият се очаква да е в киносалоните през 2026 г. 

Сред последните проекти от киновселената на "Marvel", в които участва Бенедикт Къмбърбач, бяха "Доктор Стрейндж в мултивселената на лудостта" и "Спайдър-мен: Няма път към дома", припомня "Дейли експрес".

Източник: БТА
Коментирай »
Още по темата
Новини от "Дисни": Кои филми ще бъдат отложени и кои ще излязат по-рано Новини от "Дисни": Кои филми ще бъдат отложени и кои ще излязат по-рано
Придържайки се стриктно към сценария, "Дисни" представи "Индиана Джоунс и реликвата на съдбата" и "Малката русалка" на CinemaCon Придържайки се стриктно към сценария, "Дисни" представи "Индиана Джоунс и реликвата на съдбата" и "Малката русалка" на CinemaCon
Епичен финал на една велика история: „Отмъстителите: Краят“ (ВИДЕО/СНИМКИ) Епичен финал на една велика история: „Отмъстителите: Краят“ (ВИДЕО/СНИМКИ)
Препоръчваме още
Пет начина да намалим драмата в живота си Пет начина да намалим драмата в живота си
Седем тайни знака, че те харесва Седем тайни знака, че те харесва
Най-хубавите песни на всички времена (ВИДЕО) Най-хубавите песни на всички времена (ВИДЕО)
Магията започва „Десет минутки преди сън“ с детските книжки „Малкият еднорог“ и „Малката русалка“ (предложение за четене) Магията започва „Десет минутки преди сън“ с детските книжки „Малкият еднорог“ и „Малката русалка“ (предложение за четене)
Опасните нитрати: В кои храни се съдържат, кога са вредни и как да намалим риска   Опасните нитрати: В кои храни се съдържат, кога са вредни и как да намалим риска  
5 признака, че сме се доверили на грешния човек (и какво да направим след това) 5 признака, че сме се доверили на грешния човек (и какво да направим след това)
Мобилният телефон през 1938 Мобилният телефон през 1938
Българската история оживява в „Последният викингски крал“ (предложение за четене) Българската история оживява в „Последният викингски крал“ (предложение за четене)
Предложение за четене: „Хладнокръвно“ от Труман Капоти Предложение за четене: „Хладнокръвно“ от Труман Капоти
„Вилма Хахова и миниатюрните пирати“ – абсурдно приключение с изящен хумор (предложение за четене) „Вилма Хахова и миниатюрните пирати“ – абсурдно приключение с изящен хумор (предложение за четене)
„Записки от Шато Лакрот: Резиденция Злокучане“ от Мария Касимова-Моасе (предложение за четене) „Записки от Шато Лакрот: Резиденция Злокучане“ от Мария Касимова-Моасе (предложение за четене)
Когато списъкът с критерии за идеалния мъж се окаже най-голямата пречка Когато списъкът с критерии за идеалния мъж се окаже най-голямата пречка
Хороскоп
Овен
Телец
Близнаци
Рак
Лъв
Дева
Везни
Скорпион
Стрелец
Козирог
Водолей
Риби