снимка: morguefile.com

Оказва се, че женският глас може да бъде достатъчно въздействащ за него, повече дори и от основните мъжки фетиши. И така, ако нямаш безкрайно дълги крака, голям бюст, перфектно дупе, то и гласът е подходящо средство за съблазняване.

Доказана и изпитана практика на жените е играта с гласа, която събужда мъжкото въображение. Всички знаем, че женският глас е уникален. Не сме се замисляли обаче, че можем да го ползваме и като оръжие за съблазняване, нали?

Ниският тембър на гласа подлудява мъжете, за разлика от пискливия дамски глас. По-дрезгавият глас е кадифено мек и изкусителен, като оставя чувство за мистериозност, която подлудява мъжете, показва ново проучване. Пример за такъв глас е била Мерилин Монро, която е ползвала точно това оръжие, действайки като магнит за мъжете. С дрезгав глас могат да се похвалят и още много секс символи на Холивуд, като Мила Йовович, Ема Стоун, Линдзи Лоън и много други. 

Нищо не може да отблъсне мъжа така, както пискливите женски гласове и пронизващият смях на тези жени. Ако и ти си сред тях, постарай се да го владееш повече по време на свалка, за да му доставиш необходимото удоволствие...само с гласа си. 

 

Коментирай >