Снимка: sxc.hu

Оказва се, че напразно се стремим към съвършенство. Или поне що се отнася до мнението на мъжете. Те не само, че знаели, че идеални жени няма, но и харесвали половинките си такива, каквито са, сочи поредното изследване на тема жените-мъжете-любовта-секса и други животни.

От една страна, така можем да си отдъхнем, че умората в очите за тях не е знак, че вече не сме красиви или няма да се притесняваме, че можем да бъдем разконспирирани, че използваме маска за лице и си боядисваме косата всеки месец. И още куп други „женски” неща, които ни преправят така, че да изглеждаме перфектно по всяко време.

Какви обаче са оплакванията на мъжете? Изреждаме – незаинтересованост към спорта, лош характер, мания на тема чистота и опити за намеса в отношенията с приятелите. Не може да не се добавят и онези моменти, в които те гледат телевизия, а ние просто искаме да си разкажем деня и съответно ставаме „досадни”. Както и когато закъсняваме с половин-един-два часа, при това само защото се опитваме да направим най-добрия избор – тъмночервената или светлосинята рокля ;-)

Все част от несъвършенствата, които трябва да повярваме, че мъжете приемат. Така че стремежът към съвършенство си остава за собствено удоволствие и нека не бъдем строги към себе си!

Коментирай >