Мъжете не искали да сме съвършени

Какви обаче са оплакванията им

Мъжете не искали да сме съвършени

Снимка: sxc.hu

Оказва се, че напразно се стремим към съвършенство. Или поне що се отнася до мнението на мъжете. Те не само, че знаели, че идеални жени няма, но и харесвали половинките си такива, каквито са, сочи поредното изследване на тема жените-мъжете-любовта-секса и други животни.

От една страна, така можем да си отдъхнем, че умората в очите за тях не е знак, че вече не сме красиви или няма да се притесняваме, че можем да бъдем разконспирирани, че използваме маска за лице и си боядисваме косата всеки месец. И още куп други „женски” неща, които ни преправят така, че да изглеждаме перфектно по всяко време.

Какви обаче са оплакванията на мъжете? Изреждаме – незаинтересованост към спорта, лош характер, мания на тема чистота и опити за намеса в отношенията с приятелите. Не може да не се добавят и онези моменти, в които те гледат телевизия, а ние просто искаме да си разкажем деня и съответно ставаме „досадни”. Както и когато закъсняваме с половин-един-два часа, при това само защото се опитваме да направим най-добрия избор – тъмночервената или светлосинята рокля ;-)

Все част от несъвършенствата, които трябва да повярваме, че мъжете приемат. Така че стремежът към съвършенство си остава за собствено удоволствие и нека не бъдем строги към себе си!

Коментирай »
Още по темата
Шест качества, които той цени повече от външния ти вид Шест качества, които той цени повече от външния ти вид
Какво има предвид той, когато казва това? Какво има предвид той, когато казва това?
Привлечи вниманието му с няколко женски трика Привлечи вниманието му с няколко женски трика
Разгадай намеренията му по погледа Разгадай намеренията му по погледа
Да прикрием излишните килограми Да прикрием излишните килограми
Ниският женски тембър на гласа подлудява мъжете Ниският женски тембър на гласа подлудява мъжете
Мъжете мразят такива жени Мъжете мразят такива жени
Които си приличат, се привличат Които си приличат, се привличат
Препоръчваме още
Седем здравословни ползи от целувките Седем здравословни ползи от целувките
Защо мъжете в униформи са толкова секси Защо мъжете в униформи са толкова секси
„Като тиха въздишка“ - поезия от Нели Горанова (предложение за четене) „Като тиха въздишка“ - поезия от Нели Горанова (предложение за четене)
Как да станеш перфектната жена Как да станеш перфектната жена
Самочувствие за по-добър...секс Самочувствие за по-добър...секс
Изразяването на емоциите върху хартия лекува душевни и физически рани Изразяването на емоциите върху хартия лекува душевни и физически рани
Кои бозайници спят най-малко? Тези животни спят най-много по два часа на денонощие Кои бозайници спят най-малко? Тези животни спят най-много по два часа на денонощие
Mоже би не е това, което изглежда: Нови разкрития за най-малката луна на Марс Mоже би не е това, което изглежда: Нови разкрития за най-малката луна на Марс
Сексът – преди или след работа? Сексът – преди или след работа?
Фредерик Бегбеде се завръща с „Бараж срещу Атлантика“ (предложение за четене) Фредерик Бегбеде се завръща с „Бараж срещу Атлантика“ (предложение за четене)
Мъжете, с които никога не трябва да се занимаваш Мъжете, с които никога не трябва да се занимаваш
„Небесни тела“ - плетеница от отношения и емоции от Джуха ал Харити (предложение за четене) „Небесни тела“ - плетеница от отношения и емоции от Джуха ал Харити (предложение за четене)
Хороскоп
Овен
Телец
Близнаци
Рак
Лъв
Дева
Везни
Скорпион
Стрелец
Козирог
Водолей
Риби