снимка: Форум Филм България 

Дами, дойде пролетта, а с нея и онези няколко килограма отгоре, които съсипват самочувстивето. Когато усетиш, че дрехите са ти отеснели и не се побираш в любимите си дънки е време за промяна. Докато стане промяната обаче ти предлагаме няколко изпитани трика, с които да прикриеш онези наедрели части от тялото си, които те дразнят толкова много.

При излишни килограми в горната част на тялото - гръб, ръце и корем.

Не е лоша идея да се отдадеш на дълги и леко широки туники с клин. Дънките също са добро решение, за да подчертаят красивите ти крака и дупе, но задължително с по-широка блуза. И за да избегнеш паласките, по-добре се насочи към панталони и дънки с висока талия. Късите поли и роклички също са добър избор за теб. Съчетани с красив ток, ще издължат фигурата ти и ще привлекат погледите върху краката ти. Можеш да импровизираш в блузите - паднало рамо, голямо деколте, деколте тип яка или туника биха свършили страхотна работа. Само внимавай да не са по теб. През по-студените дни, можеш да ползваш и красив, широк шал, който да покрие несъвършенствата.

При излишни килограми в долната част на тялото - дупе, ханш и бедра.

Имаш много по-голям избор с облеклото в горната част - тесни блузи, поло, потници, секси блузки, без ръкав или дори с гол гръб. Можеш да облечеш почти всичко и ще стои добре. Внимавай обаче с подбора на дънки, поли и панталони. В никакъв случай не ти препоръчваме стесняващи се дънки или такива по теб. Ако държиш да си с панталони, по-добре да са тип чарлстон или широки. Най-добрият вариант обаче са дългите поли и рокли, които добре ще скрият по-пухкавите ти крака. Ниската талия ти стои добре, така че можеш да избираш спокойно.

При равномерно качени килограми - тоест, ако си имаш повечко навсякъде.

Роклите са добра идея, но задължително трябва да са вталени, за да не те правят по-едра. Можеш да наблегнеш и на стилни, високи ботуши, съчетани с тесни панталони и по-раздвижена блуза. Не бягай от изящните деколтета - по-добре е да привличаш вниманието там. Заложи на черните цветове - колкото и да е клиширано, това визуално те смалява и то много. Разнообрази черното с помощта на аксесоарите, като шалове, големи обеци и цветни бижута.

Коментирай >