снимка: morguefile.com

Зима е, килограмите се трупат и е съвсем нормално да сме се сдобили с нови мазнинки и "любовни дръжки". Няма жена, която да не се притеснява от качените килограми и да това да не тежи и на самочувствието й. Нека обаче да ти припомним, че фигурата ти продължава да е тема табу с любимия. Ново изследване показва, че 69 % от мъжете мразят въпроса "Дебела ли съм?" и биха се разделили с теб ако им го задаваш твърде често...

Фигурата ти е подходяща тема за разговор с приятелки, но жени. Мъжете няма да забележат няколко килограма отгоре, освен ако не ги питаш непрекъснато. Ние добре разбираме, че това те мъчи много и ти би искала да го споделяш с любимия си, но...недей. Той ще се паникьоса, защото няма да знае какво да отговори. 99 % от мъжете няма да забележат, че си наддала, докато не ги попиташ. Ако го направиш обаче е възможно и това да бъде отчетено. Той никога не знае дали да отговори отрицателно, защото тогава ще го обвиниш, че те лъже. Ако каже, че си напълняла обаче за всички е ясно какво ще последва.

Освен това, мъжете понякога се възползват от нашите комплекси, за да ни ги напомнят. Нали не искаш следващият път, в който се скарате и ти отвориш пакет чипс за успокоение, той да ти натяква, че това ще се отрази зле на фигурата ти. Освен това ако му кажеш, че си дебела, той ще ти повярва, че си.

Съвет: Ако искаш да повдигнеш самочувствието си, просто му организирай приятна изненада в леглото. Ще останеш приятно изненадана от резултата ;)
 

Коментирай >