снимки: sxc.hu 

Замисляла ли си се колко по-добър е сексът, когато се чувстваш красива или по някакъв начин по-специална. Доказано е, че жените с по-високо самочувствие са по-освободени и смели в леглото. Когато изглеждаш добре си много по-разкрепостена и си способна да получиш удоволствие от секса, което ще ти е много по-трудно постижимо ако си несигурна за външния си вид. Затова ето няколко трика, с които да подобриш самочувствието си в леглото.

Облечи нещо секси 

Не е нужно да се изхвърляш с много скъпи сексапилни нощнчки. Достатъчно е да си купиш ново бельо, което кара бюста ти да изглежда неустоимо. Можеш да опиташ и с различен вид бикини, като прашки, боксерки или друго секси бельо. Така ще се чувстваш достатъчно секси, за да го побъркаш в леглото. Разбира се, не само бельото може да е секси. Облечи тази дреха, с която се чувстваш най-желана и най-много искаш той да я съблече.

Нагримирай се подходящо

Специален грим за специална вечер. Нагримирай се така, че сама да не можеш да си устоиш. Това усещане със сигурност ще завладее и него. Можеш да си малко по-смела с този тип грим за гореща вечер. Наблегни на черното по клепачите, за да докараш фатално излъчване. Можеш смело да посегнеш и към червеното червило, което е класически секси. Внимавай само да не прекалиш и да не направиш грима си „магистрален” ;)

Поеми инициативата

Не можеш да си представиш колко по-смела ще си в леглото, ако се чувстваш красива и секси. Със сигурност ще си достатъчно уверена, за да поемеш инициативата, а това категорично ще му подейства и на него. Не е необходимо да направиш пълно преобразяване с външния си вид, за да си доставиш неповторим секс. Стига само да се направиш така, че да изглеждаш по-добре от обичайното и ще усетиш разликата :) 

Коментирай >