снимка: morguefile.com

За никого не е тайна, че колкото по-дълго сте заедно, толкова по-трудно става да съхраните страстта по между си. В началото тръпката е несравнима, но с времето, привличането се отмества от някои други чувства, като привързаност, обич, сигурност...Трудно обаче се гради връзка, без да има страст. Ето няколко съвета, с които да запазиш онова усещане на пеперудки в стомаха по-дълго :)

разнообразявай сексуалния ви живот

Нищо не убива страстта така, както еднообразието. Не допускай сексът да се случва по график, определени дни в седмицата или по-лошо - по поводи. Сексът трябва да бъде изненадващ, неочакван, непланиран...Изненадай го под душа сутринта, преди да тръгнеш на работа и той гарантирано ще остане очарован. Направи му неприлично предложение докато вечеряте или излезте само двамата, а ти прпусни да си сложиш бельо...и направи така, че той да го разбере. Така гарантирано ще очаква прибирането ви вкъщи, за да ти се нахвърли ;)

изглеждай различно

Най-добрият начин да го впечатлиш е като се променяш постоянно. Експериментирай с външния си вид, прическата, дрехите, обувките. Не го
оставяй да свиква с теб и да те вижда постоянно по домашни дрехи. Бъде прекрасна за него всеки ден и го впечатлявай с външния си вид. Опитай да се облечеш за него с къса пола и голямо деколте...бъди сигурна, че ще те забележи и ще те желае още повече. Мъжете обичат мръсниците -бъди неговата мръсница ;)

провокирай го

Целуни го дълго и страстно, а след това просто стани и отиди в другата стая. Не се вкопчвай в него с предложение за секс, а го накарай той да ти го предложи. Изненадай го след работа, като го изчакаш в леглото, в подходящо палаво настроение...или директно му разкопчай ципа и му покажи какви са ти намеренията. Той гарантирано няма да ти устои, а изживяването ще е разтърсващо.

Не пропускай да направиш нищо от пикантните секс подробности, които те се въртят в главата. Няма съмнение, че това ще запали тръпката между вас ;)

 


 

Коментирай >