Човекът зад музиката: „Боб Марли: One Love“ (кино предложение)

Ставаме свидетели на силата на духа с една от най-иконичните личности в музикалния свят

Човекът зад музиката: „Боб Марли: One Love“ (кино предложение)

Photo credit: Forum Film Bulgaria

Холивуд отдава почит на легендарния изпълнител Боб Марли с биографичния филм „Боб Марли: One Love“, който през 2024 г. ще ни пренесе в заредения с емоция живот и музикална кариера на легендата.

Първият трейлър на многообещаваща продукция повдига завесата към невероятното пътуване, което изминава Боб Марли от скромните ранни дни в Ямайка до покоряването на световната сцена и превръщането му в символ на мира.

Видеото разкрива магнетичното превъплъщение на Кингсли Бен-Адир в образа на Марли и пленителното изпълнение на Лашана Линч като Рита Марли, които вдъхват живот на легендарната любовна история.

Боб Марли участва в развитието на регето като музикален жанр. Културата на Ямайка става по-популярна благодарение на неговата музика, която се превръща в начин на живот. Той проповядва мир, хармония и уважение между хората, подкрепя социалните реформи и не се страхува да използва своята музика като платформа за изразяване на мнението си по политически и религиозни въпроси.

Зиги Марли, син на Боб Марли, е един от продуцентите на филма „Боб Марли: One Love“ и целта му е да съхрани и продължи наследството на баща си. Посланието за единство и любов е също толкова актуално днес, колкото и преди.

Режисьор на лентата е Рейналдо Маркъс Грийн, който изстреля Уил Смит директно към Оскарите с “Методът „Уилямс“, а сценарият е дело на Зак Байлин, Франк Е. Флауърс и Терънс Уинтър. Филмът обещава да бъде изпълнен с непреходната музика на изпълнителя и ще чуем убийствени песни като “No Woman”, “No Cry”, “Exodus”, “Redemption Song”, “Could You Be Loved” и “Buffalo Soldier”.

“Боб Марли: One Love” излиза на голям на 19 януари 2024 г. и ни обещава, че ще животът му ще бъде отпразнуван по правилния начин.

Коментирай »
Препоръчваме още
Как да разбера дали той е „на моята вълна”? Как да разбера дали той е „на моята вълна”?
Какво казват мъжките sms-и Какво казват мъжките sms-и
Пловдивски коминочистач: Мислете за щастие, не за грижи Пловдивски коминочистач: Мислете за щастие, не за грижи
Предложение за четене: „Мистерията Лагерфелд“ Предложение за четене: „Мистерията Лагерфелд“
За доверието и оргазма или защо не трябва да смесваме секса с алкохол За доверието и оргазма или защо не трябва да смесваме секса с алкохол
Магическата формула на д-р Крофорд за перфектното предложение за брак Магическата формула на д-р Крофорд за перфектното предложение за брак
„От вестника до музея“: Изложба показва 150 български карикатури от времето на социализма „От вестника до музея“: Изложба показва 150 български карикатури от времето на социализма
Сърдечната недостатъчност не е задължително фатална диагноза   Сърдечната недостатъчност не е задължително фатална диагноза  
Нещата, които не трябва да забравяш преди почивката Нещата, които не трябва да забравяш преди почивката
"Не те чух": Защо мъжете пропускат думите ни покрай ушите си? "Не те чух": Защо мъжете пропускат думите ни покрай ушите си?
Най-сладките храни и напитки Най-сладките храни и напитки
10 вдъхновяващи мисли, които ще променят живота ти 10 вдъхновяващи мисли, които ще променят живота ти
Хороскоп
Овен
Телец
Близнаци
Рак
Лъв
Дева
Везни
Скорпион
Стрелец
Козирог
Водолей
Риби