снимка: Форум Филм България

Не поема никаква отговорност. При идеята да е отговорен за нещо, макар и малко, незрелият мъж ще побегне със страшна скорост. Ще го познаеш лесно и отдалече - всяка мисъл, че от него зависи нещо или тябва да поеме някаква отговорност, го кара да пребледнява и трепери.

Не те търси, не ти отговаря на sms-ите, не ти звъни, не ти пише...Сигурни признаци, че не е готов да се обвърже. Мъжете, които общуват с теб само по телефона или на живо, определено не се интересуват от теб. Да, мъжете не обичат да пишат sms-и, но когато затънат по теб, това става неизбежно.

Не показва близост, не те държи за ръка, не те прегръща, а вместо това спазва дистанция. Всичко това категорично показва, че той не е готов да се обвърже или поне не с теб. Лесно ще усетиш дали липсва близост - ако забележиш, че той по никакъв начин не иска да демонстрира по-близки отношения, дори и да сте само двамата, очевидно не е готов за такива.

Бяга от запознанството с близките ти. Ако не е готов да се обвърже с теб, със сигурност няма да иска да го направи и с родителите ти, приятелите ти, близките ти, изобщо хората, на които държиш. Той е наясно, че това между вас няма да продължи дълго, а не иска после да трябва да се разделя с теб, с цялата ти рода и с всичките ти приятели.

 

Коментирай >