Хороскоп за юли: Астрологична прогноза за всяка зодия

Юли е фабрика за спомени, прекрасни преживявания и много уют

Хороскоп за юли: Астрологична прогноза за всяка зодия

Създадено с Leonardo AI 
 

Любим летен месец, който ни обещава слънце, обич и прекрасни емоции. Това е юли и още много. Как се подреждат звездите през месеца и каква е астрологичната прогноза по зодии за тези 31 дни? Отговорите дава астрологът Венета Матева в jupiter-astrology.com.

Тя описва месеца така: Юли, различен от юни не само със своето „л“, има основание да ни даде повече лекота и любов. Повече от онова събирателно чувство в което откриваме собствената си стойност и ценност. Любовта е обич, приемане и доверие. Обич към нас самите. Приемане на всичко което сме, с всичките си положителни страни и недостатъци. Доверие към собствените ни възможности, към другите и доверие в най-добрите решения на Вселената. Такъв е юли – фабрика за спомени, прекрасни преживявания и много уют.

В компанията на ретроградни планети през този месец се добавят Нептун и Сатурн. Нептун ще ни донесе вдъхновение и търсене на повече лично удовлетворение и щастливи моменти, казва Матева. А обратната разходка на Сатурн ще ни върне към архитектурните проекти на нашите цели, планове и стратегии. Ще ни даде нов поглед по стари казуси и решения на застинали във времето проблеми.

🌑На 6 юли е прекрасното Новолуние в Рак, с дъх на любов, покорени върхове и завладени сърца. Подаръци от него могат да очакват родените на 5, 6 и 7 март, май, юли, септември и ноември. Те могат да очакват сбъднати мечти и подкрепа в плановете, посочва астрологът.

🌙На 21 юли Луната в Козирог за втори път тази година ще застане в опозиция на Слънцето в Рак и ще предизвика нашите мъдри решения, избори и приключени казуси. Засегнати от процеса ще бъдат родените на 20, 21 и 22 март, май, юли, септември и ноември.

Венета Матева дава и конкретна информация за всяка от 12-те зодии: 

ОВЕН: До 12 юли Овните е хубаво да вършат рутинните си задължения и да не захващат нищо ново. След тази дата ги очакват служебни похвали, бизнес развитие и повече разбиране в личен план. Родените в първа декада могат да очакват щастие в средата и края на месеца. Родените във втора и трета декада ги очакват запознанства, носещи им нови възможности. Те трябва да се пазят от преумора до 20 юли.

ТЕЛЕЦ: Телците имат зелена светлина в плановете си до средата на месеца. Очаква ги заряд, енергия, повече отворени врати и реализирани срещи. В любовта ги очаква споделеност и романтика. Във втората половина на месеца специалистът ги съветва да се отдадат на заслужена почивка или да довършват стари ангажименти. Родените в първа и втора декада ще се радват на спокойствие. Родените в трета декада е по-добре да отложат рискови ангажименти и да бъдат мъдри в изборите си.

БЛИЗНАЦИ: Близнаците ще срещат подкрепа от звездите във втората половина на юли. Дотогава може да се чувстват отегчени и изморени от ангажименти. Нищо тревожно няма да се случва, но завишените им очаквания за щастие ще се разминават със спокойното и хармонично време. Във втората половина на месеца ги очаква споделеност, обич и разбирателство. На най-много късмет и разкош ще се радват родените във втора декада.

РАК: За Раците месец юли открива океан от възможности, романтични залези и изгреви, пълни с енергия. Колекционирайте спомени, консервирайте радости и се радвайте на щастливото време. Приемайте даровете на месеца, правете планове, избирайте мъдро и не бързайте да се впускате в нови предизвикателства, съветва Матева. Времето е хубаво за развитие на творчески таланти и откриване на любов. Внимателни в решенията си трябва да бъдат родените в трета декада.

ЛЪВ: Лъвовете могат да очакват разкош във втората половина на месеца. Дотогава времето им ще тече плавно, монотонно и изискващо търпение и постоянство. Вихрушка от новини ще ги застигне след 12 юли и ще им донесе нови възможности за развитие и реализация. Звездите ще подкрепят родените в първа и втора декада във всяко начинание. Родените в трета декада е хубаво да не правят резки завои и добре да обмислят решенията си.

ДЕВА: За Девите предстои динамична първа половина на месеца. Ще имат куп ангажименти и задачи за довършване. Няма да им липсва енергия и мотивация за действие. Във втората половина на месеца ще ги застигне умора, желание за разнообразие и търсене на спокойствие. Астрологът съветва родените в първа и втора декада да превърнат втората половина на месеца в оазис за почивка и удоволствия. Родените в трета декада имат шанс да постигнат високи цели и да покажат блестящи резултати на работното си място.  

ВЕЗНИ: Везните могат да очакват светлина и попътен вятър в делата след 12 юли. Дотогава Матева ги съветва да обърнат внимание на любимите си хора и занимания. Времето е хубаво за работа по стари проекти и съхраняване на ценни отношения. Във втората половина на месеца ги очакват напредък в професионален план, приятни преживявания и споделеност. Родените във втора и трета декада имат възможност да започнат градивни промени в живота си. Родените в първа декада ще събират плодовете на труда си.

СКОРПИОН: Първата половина на месеца ще предлага на Скорпионите напредък в делата, успехи и реализация. Втората половина на месеца ще е подходяща за спокойствие и отлагане на маловажните задачи. Жегите ще изискат почивка и занимание с любими хора и творчески проекти. Родените в първа и втора декада трябва да избягват натоварване във втората половина на месеца. Родените в трета декада е добре да стоят далече от рискови начинания и спортове.  

СТРЕЛЕЦ: За Стрелците се очертава скучен и монотонен период до 12 юли. След това ги настига лавина от новини, информация, приключения и незабравими щастливи моменти. Запознанства, подаръци и романтика ще дебнат и ще хващат родените в първа и втора декада. Пред родените във втора декада престоят важни избори и решения, които могат да променят живота им. Родените в трета декада ще се радват на разбиране, спокойствие и хармония.

КОЗИРОГ: За Козирозите предстои малко по-лек и хармоничен месец от предходния. В първите 10 дни на юли трудности в любовта и бизнеса ще имат родените в трета декада. Те трябва да загърбят егото си и да бъдат снизходителни към околните. В противен случай могат да загубят ценни хора и отношения. Родените във втора декада ще изпитват хармония и лекота във всичко, с което се захванат. Родените в трета декада имат динамично и изпълнено с обрати време. За тях задачите се редят на опашка, а силите не стигат за нищо. Венета Матева съветва всички представители на зодията да пестят силите си и да почиват до 22 юли.

ВОДОЛЕЙ: Водолеите могат смело да се гмуркат в дълбокото до 12 юли. Времето ще им дава подкрепа в бизнеса и в любовта. След тази дата специалистът ги съветва да забавят движението си и да си дадат заслужената почивка. Във втората половина на месеца ще се усещат неразбрани, неподкрепени и напрегнати. Добре е да избягват влизането във важни преговори и уреждане на лични отношения. Пред родените във втора декада се откриват нови възможности в дългосрочен план. Родените в трета декада не трябва да се впускат в нови предизвикателства.

РИБИ: За Рибите се очертава щастлив и изпълнен с вълшебства период. Първата половина на месеца ще създава незабравими емоции с любимите хора, обич и разбирателство. Втората половина на месеца им поднася възможности за запознанства, пътувания и разнообразие. На спокойствие и релакс ще се радват родените в първа декада. За родените във вторите 10 дни на знака се дава време за поправка и ревизия на старите ангажименти и отношения. Матева ги съветва да се върнат към направеното в последните 6 месеца и да поправят грешките си. Родените в трета декада в средата на месеца може да имат неочаквани срещи, вдъхновяващи идеи и развитие.  

Коментирай »
Още по темата
Слънце в царството на Лъв: Какво да очаква всяка зодия през периода Слънце в царството на Лъв: Какво да очаква всяка зодия през периода
Пълнолуние в Козирог: 7 ключови теми, върху които е време да се замислим Пълнолуние в Козирог: 7 ключови теми, върху които е време да се замислим
Второ пълнолуние в Козирог – време е да се освободим от страховете и ограниченията Второ пълнолуние в Козирог – време е да се освободим от страховете и ограниченията
Марс в Близнаци – какво ще донесе периодът за всяка зодия Марс в Близнаци – какво ще донесе периодът за всяка зодия
Венера в Лъв: Време е за любов и забавления Венера в Лъв: Време е за любов и забавления
Щастие и приключения с Венера в Лъв: Какво ще донесе периодът на всяка от зодиите Щастие и приключения с Венера в Лъв: Какво ще донесе периодът на всяка от зодиите
Новолуние в Рак: Време е да разберем какво искаме и да поставим ново начало Новолуние в Рак: Време е да разберем какво искаме и да поставим ново начало
Новолуние в Рак: Време е да отправим желанията си към Вселената Новолуние в Рак: Време е да отправим желанията си към Вселената
Меркурий в Лъв: Време е да бъдем чути Меркурий в Лъв: Време е да бъдем чути
Ретрограден Нептун в Риби – време е да свалим розовите очила и да оставим фалша Ретрограден Нептун в Риби – време е да свалим розовите очила и да оставим фалша
Време за любов и пари: Месечен хороскоп за юли Време за любов и пари: Месечен хороскоп за юли
Ретрограден Нептун в Риби – време е да се обърнем към миналото Ретрограден Нептун в Риби – време е да се обърнем към миналото
Ретрограден Сатурн през лятото: Как ще ни се отрази и на кого ще повлияе най-силно Ретрограден Сатурн през лятото: Как ще ни се отрази и на кого ще повлияе най-силно
Голямото пътуване на Юпитер в Близнаци: Какво означава това за всяка зодия   Голямото пътуване на Юпитер в Близнаци: Какво означава това за всяка зодия  
Препоръчваме още
ТЕСТ: Коя е най-токсичната ти черта? ТЕСТ: Коя е най-токсичната ти черта?
ТЕСТ: Как да се маскираш на Хелоуин? ТЕСТ: Как да се маскираш на Хелоуин?
Вечната детска класика „Питър Пан“ (предложение за четене) Вечната детска класика „Питър Пан“ (предложение за четене)
Най-стресиращото време от деня на жената Най-стресиращото време от деня на жената
История, в която реалност и мистика виртуозно се преплитат: „Октопод“ от Анаит Григорян (предложение за четене) История, в която реалност и мистика виртуозно се преплитат: „Октопод“ от Анаит Григорян (предложение за четене)
Как да станеш перфектната жена Как да станеш перфектната жена
Диета или спорт – кой е най-ефикасният метод за отслабване? Диета или спорт – кой е най-ефикасният метод за отслабване?
Сериен убиец вижда бъдещето в смразяващия трилър от Алекс Нор „Създател на ангели“ (предложение за четене) Сериен убиец вижда бъдещето в смразяващия трилър от Алекс Нор „Създател на ангели“ (предложение за четене)
Костенурките Карета пристигат на Турската ривиера през май Костенурките Карета пристигат на Турската ривиера през май
Ах, тези клюки! Защо го правим и кой клюкарства повече – жените или мъжете? Ах, тези клюки! Защо го правим и кой клюкарства повече – жените или мъжете?
Тайната на дълголетието Тайната на дълголетието
Четири храни за здрав и пълноценен сън Четири храни за здрав и пълноценен сън
Хороскоп
Овен
Телец
Близнаци
Рак
Лъв
Дева
Везни
Скорпион
Стрелец
Козирог
Водолей
Риби