Новолуние в Рак: Време е да отправим желанията си към Вселената

Астрологът Венета Матева разкрива кои са най-подходящите теми за желания за това новолуние, което е на 6 юли

3 юли 2024
Новолуние в Рак: Време е да отправим желанията си към Вселената

Създадено с Leonardo AI 
 

Новолуние в Рак ни потапя в прегръдката между Слънцето и Луната. Събитието ще се случи в 1:57 часа на 6 юли на 14 градуса в знак Рак. Как ще ни се отрази новолунието и какви желания е подходящо да отправим към Вселената? Отговорите дава астрологът Венета Матева в публикация в jupiter-astrology.com.

С грижа и обич за нас двете небесни тела ще се срещнат за да ни напомнят, че нощта следва деня, че тъмното и светлото са допълващи се, че ние сме космос и че всички сме едно цяло, че има криви дни и точно толкова прави, че след всеки залез следва изгрев и че животът е движение, промяна и доброта.

Тази магична среща се случва в най-топлия, грижовен и мил знак – Рак, казва Матева. И го описва така: Той е къща, дом, майчина целувка, бащина прегръдка, бабиния лучник, туршия в килера, любим компот, маминия сервиз и ароматът на прясно изпечени сладки. Ще го намерите в ръчно бродираните овехтели, но свидни салфетки, в магнитчето на хладилника, в домашната питка, в топлия пуловер през зимата и в семейството около празничната трапеза.

Този път събитието ще среща безусловната подкрепа на мъдрия Сатурн, казва астрологът. Приоритет на този разговор между планетите е грижата за нашите мисли, избори, интереси и намерения.

По повод настъпващото новолуние Венета Матева ни съветва: Помислете какво харесвате, какви знания искате да придобиете, какво да научите и с какво да се занимавате. Свържете се със сърцето си и вижте какво го пали, топли и осмисля. Пожелайте си повече смисъл, щастие и лично удовлетворение.

Енергията на знак Рак е способна да дава безрезервно и да обича истински. Нека преминем през този портал и се събудим, малко или много, по-добри, щедри, разбиращи, приемащи, прощаващи и помагащи. Нека всички се помолим за мир, уют, любов и разбирателство.

Какво да си пожелаем по време на новолунието и как да го направим?

👉 Желанията, до 10 броя, се записват на ръка в първите 8 часа след настъпване на новолунието, казва астрологът. Записват се на хартиен лист, в тетрадка или тефтер и се съхраняват в дома, далеч от чужди погледи. Тези, които умеят да създават намерения чрез визуализация и изричане, могат да не ги записват.

👉Изберете наричания, които най-много усещате като свои. Например:

  • искам да реализирам,
  • успявам да сбъдна,
  • решавам,
  • получавам,
  • сбъдвам,
  • избирам и т.н.

👉Опитайте се да изписвате своето най-ценно и важно желание 21 пъти в продължение на 21 дни. Без да пропускате! След този период съберете всички листове и ги унищожете или забравете. Ако изгорите хартията, я пуснете във въздуха. Ако решите, можете да я пуснете в течаща вода. Може просто да оставите тефтера далеч от вас в къщи и да забравите за него. Идеята е след 21-ия ден да се доверите на Вселената и да спрете да мислите за мечтата си.

👉Изписвайте желанията със сърце и любов. Преживейте ги като изпълнени и осъществени в реалния живот, казва Матева.

Това новолуние е възможност да реализираме желания, свързани със следните теми:

✅ Отношения с родители. / Реализирам близки и добри отношения с моята майка../ моят баща…

✅Покупка на собствено жилище. / Успявам да закупя своето собствено жилище в… (държава, град, квартал).

✅Ремонт на жилище. / Успявам да ремонтирам моето жилище/къща в…

✅ Подкрепа от семейството. / Радвам се на подкрепа от моето семейство.

✅Решаване на проблеми с имот. / Успявам да разреша проблем с моето недвижимо имущество.

✅ Решаване на проблем с член от семейството ми. / Радвам се на нормализирани отношения с…

✅Емоционална подкрепа. / Радвам се на емоционална подкрепа от …

✅Доверие. / С щастие приемам да се доверя на хората.

✅ Любов. / Успявам да намеря своята истинска любов.

✅ Намиране на уют и спокойствие. / Намирам уют и спокойствие в живота си.

✅ Готварски умения. / Избирам да развивам своите готварски умения.

✅ Усещане на сигурност. / Изпълвам се с увереност и сигурност.

✅ Добра самооценка. / Избирам да ценя себе си.

Знак Рак управлява здравето в областите: гърди, стомах, щитовидна жлеза и гръден кош. Сега е моментът да пожелаете оздравяване и намиране на правилните лечители в областта на тези органи и проблеми, посочва още астрологът.

  • Решавам здравословните си проблеми с…
  • Намирам правилната информация за мен.
  • Намирам най-добрия лекар или лечител за мен.

Най-голям звезден шанс за реализирани планове и сбъднати желания ще имат родените на 5 и 6 май, юли, септември, ноември и март. Тях новолунието ще подкрепи в търсене на любов и разбиране във всичко, от което имат нужда.

Родените на 5 и 6 април, октомври и декември трябва да вдигнат глава от работното бюро и да обърнат внимание на хората, които обичат. Предстои им година на промени, нови решения и избори, които ще внесат трайни промени в живота им.

Всички представители на зодиака ще усетят мощната енергия на новолунието чрез повишена интуиция, чувствителност и ранимост. Сега е моментът да бъдем открити, да споделяме и даваме любов. При новолуние нашите биоритми са на най-ниското си ниво. Ден преди новолунието и ден след него човешките сили и енергия са изчерпани, казва Матева. И съветва в тези дни да си позволим повече почивка и да не се натоварваме с допълнителни ангажименти. Времето е подходящо за повече уют, спокойствие, споделени моменти и мечти.   

Коментирай »
Още по темата
Новолуние в Рак: Време е да разберем какво искаме и да поставим ново начало Новолуние в Рак: Време е да разберем какво искаме и да поставим ново начало
Меркурий в Лъв: Време е да бъдем чути Меркурий в Лъв: Време е да бъдем чути
Ретрограден Нептун в Риби – време е да свалим розовите очила и да оставим фалша Ретрограден Нептун в Риби – време е да свалим розовите очила и да оставим фалша
Хороскоп за юли: Астрологична прогноза за всяка зодия Хороскоп за юли: Астрологична прогноза за всяка зодия
Препоръчваме още
Мъжете избират жените и по ръста Мъжете избират жените и по ръста
Защо червеното вино предизвиква главоболие? Защо червеното вино предизвиква главоболие?
Мръсният въздух и тежкият COVID-19 свързани, ето как Мръсният въздух и тежкият COVID-19 свързани, ето как
Не казвай никога  Не казвай никога 
20 фрази, които омаловажават чувствата, и как да реагираме с емоционална стабилност 20 фрази, които омаловажават чувствата, и как да реагираме с емоционална стабилност
Разказ за „междинното българско време“: „Заговорът на мъртвите“ на Марин Георгиев (предложение за четене) Разказ за „междинното българско време“: „Заговорът на мъртвите“ на Марин Георгиев (предложение за четене)
ТЕСТ: Изкусен сваляч ли е любимият ти? ТЕСТ: Изкусен сваляч ли е любимият ти?
Толкова луда любов, че ни кара да ревнуваме: 5 двойки зодиакални знаци, които имат най-дълбока връзка Толкова луда любов, че ни кара да ревнуваме: 5 двойки зодиакални знаци, които имат най-дълбока връзка
Кучетата хапят по-често в жегите, дъждовните дни намаляват вероятността от ухапване Кучетата хапят по-често в жегите, дъждовните дни намаляват вероятността от ухапване
Удивително видео! Кит кърми 900-килограмовото си бебе Удивително видео! Кит кърми 900-килограмовото си бебе
Дъглас Бойд повдига завесата към „Конспирацията „Кремъл“ (предложение за четене) Дъглас Бойд повдига завесата към „Конспирацията „Кремъл“ (предложение за четене)
Любов по време на криза: Как да преодолеем разстоянията, които ни разделят Любов по време на криза: Как да преодолеем разстоянията, които ни разделят
Хороскоп
Овен
Телец
Близнаци
Рак
Лъв
Дева
Везни
Скорпион
Стрелец
Козирог
Водолей
Риби