Когато си утешителна награда за него

Предлагаме ти няколко съвета, с които по-лесно да приемеш съдбата си на утешителна награда :)

снимка: morguefile.com

Има жени, след които всички мъже се обръщат, но има и нелоши, симпатични дами, които почти никога не са забелязвани от мъжете. Ако си от първите, тази статия не е за теб. Ако обаче си от онези жени, които не са най-харесваните, най-желаните и най-невероятните, имаме няколко съвета за теб.

Приеми фактите - колкото по-бързо приемеш, че никога няма да бъдеш от онези щастливи жени, толкова по-лесен и спокоен ще бъде животът ти. Така ще си спестиш разочарованието от това обектът на желанията ти да не те поглежда, заради супер секси мадамата до теб. Колкото по-малки са очакванията, толкова по-добре. Пък ако стане някое чудо по празниците, ще можеш искрено да му се зарадваш.

Не се съревновавай с твърде красивите жени - никога няма да победиш срещу една такава жена. Мъжете са елементарно устроени - те винаги ще се обърнат след блондинката с перфектната фигура и дългите крака. Колкото повече мъже са се обърнали, толкова по-интересна става тя за всички. От друга страна, ти си имаш своите добри страни и заслужаваш мъжкото внимание, но не го очаквай, когато до теб стои онази дългокрака блондинка. Той винаги ще предпочете нея.

Не очаквай принц на бял кон, няма да дойде при теб. Съветът ни е да се примириш и с някой, който не е чак принц, а херцог например ;) Не че не заслужаваш перфектен мъж, но не можеш да го имаш по 2 причини - първо той не съществува и второ, дори и да съществува ще ти отнеме невероятно много усилия, за да ти обърне внимание той. Колкото по-бързо приемеш фактите, толкова по-лесен ще бъде животът ти.

И не се залъгвай, че ще станеш онази колежка в офиса, която всички желаят. Жените се раждаме два типа - дългокраки блондинки и средностатистичеки утешителни награди. Не е страшно да си втория тип, страшното е само докато го приемеш, а и в крайна сметка не забравяй да се харесваш каквато си. Прави са онези мъдри хора, които са казали, че няма как да те хареса някой, ако ти самата не се харесваш :)

 

Коментирай »
Четирите тайни на самочувствието
Самочувствие за по-добър...секс
Последни теми от форума
виж всички
Препоръчваме още
5 начина да му покажеш, че го обичаш
Портокалите горят мазнини
Да освежим работното място
Киев е най-евтината туристическа дестинация за 2014 година
"Спиртосана" змия ухапа китайка
Вече проверяваме разписанието на влаковете и във Viber. Чатботът на БДЖ ще ни помага
Най-важните качества на идеалния мъж
Най-странните суеверия за Петък 13-и
Учени обявиха обещаващ напредък за диагностика на болестта на Паркинсон
Най-успешните мъжки свалки
8 горчиви, но любими храни и напитки
Предложение за четене: „Литературни изкушения" от Венцеслав Константинов
Хороскоп
Овен
Телец
Близнаци
Рак
Лъв
Дева
Везни
Скорпион
Стрелец
Козирог
Водолей
Риби