Щастие и приключения с Венера в Лъв: Какво ще донесе периодът на всяка от зодиите

Астрологът Венета Матева разкрива какво ще ни донесе този транзит и как се очаква звездното гостуване да се отрази на отделните зодии

10 юли 2024
Щастие и приключения с Венера в Лъв: Какво ще донесе периодът на всяка от зодиите

Създадено с Leonardo AI 
 

На 11 юли планетата на любовта и хармонията – Венера, започва разходка в артистичния знак Лъв, която ще продължи до 5 август. В jupiter-astrology.com астрологът Венета Матева разкрива какво ще ни донесе този транзит и как се очаква звездното гостуване да се отрази на отделните зодии.

Венера е нежност, разкош, красота, усмивка, богатство и свързване. Тя привлича, изкусява и се грижи. Ще я открием в любовта, в стила ни на обличане, в избора ни на храна, бижу и интериора на дома ни. Венера описва начина ни на обичане и изразява нашите чувства, емоции, преживявания и определя какво ни привлича, казва Матева.

Гостуването ѝ в знак Лъв ще ни донесе положителен заряд и желание за приключения. Време е за повече щастливи мигове далеч от дома. Доверете се на прекрасното време, на дългия ден, на приятелите и възможностите, които ви предлага животът. Бъдете готови за нови запознанства, палаво настроение и обич, посочва още астрологът.  

В професионален план е добре да подхождаме с лекота и спокойствие. Сериозността сега няма да ни върши работа. Специалистът съветва да използваме рутинните срещи с шефа си, за да споделите желанието си за кариерно развитие и промяна. И допълва: „Флиртувайте със служебните си задължения и търсете по-артистичен начин да постигате целите си. Пожелайте хубава седмица, поканете на обяд партньора си или просто споделете нещо забавно. Така сред маловажните теми ще можете да споделите онова, което ви вълнува.“

Между 11 и 15 юли Венера ще води тежък разговор с планетата Плутон. В тези дни е добре да избягваме влизане в сложни разговори и бизнес преговори. Възможни са опити за манипулация, измама и предателство, предупреждава Матева.

Между 30 юли и 2 август Уран започва напрегнат разговор с Венера, който е възможно да предизвика раздразнителност и желание за взимане на крайни решения, в търсене на свобода и независимост. В този период бъдете въздържани в действията и думите си. Не правете прибързани изводи и позволете на времето да подреди най-правилните отговори. Това препоръчва още астрологът.

Какво да очакват зодиите през периода:

Огнените знаци Овен, Лъв и Стрелец ще имат вихрушка от събития, информация и раздвижване в делата. В професионален план могат да очакват нови предложения и възможности за развитие. Ще се радват на любов и споделеност, споделя Матева.

Везните и Близнаците ще намерят път към щастието, късмета и личното удовлетворение.

Телците, Скорпионите и Водолеите трябва да положат повече усилия за да потърсят и намерят любовта, която със сигурност е някъде около тях. Бъдете по-търпеливи към хората които обичате. Не харчете излишно и правете повече компромиси, препоръчва експертът.  

Раците и Девите ще се радват на спокойствие от Венера и попътен вятър в заниманията.

На Козирозите и Рибите Венера ще носи несигурност и неувереност. Матева ги съветва да останат будни за случващото се, да запазят доброто си настроение и да разчитат повече на фактите, отколкото на усещанията си, които може да бъдат подвеждащи.  

Коментирай »
Още по темата
Време за любов и пари: Месечен хороскоп за юли Време за любов и пари: Месечен хороскоп за юли
Хороскоп за юли: Астрологична прогноза за всяка зодия Хороскоп за юли: Астрологична прогноза за всяка зодия
Препоръчваме още
Предложение за четене: „Изкуството да живеем просто” - 100 упражнения за спокоен и радостен живот Предложение за четене: „Изкуството да живеем просто” - 100 упражнения за спокоен и радостен живот
Боровинки и бадеми срещу стрес Боровинки и бадеми срещу стрес
Въстанието на Асен и Петър оживява в роман на големия Слав Хр. Караславов (предложение за четене) Въстанието на Асен и Петър оживява в роман на големия Слав Хр. Караславов (предложение за четене)
В Япония глобяват, ако не си изядеш яденето В Япония глобяват, ако не си изядеш яденето
Болестта, за която не говорим: Симптоми, превенция и малко известни факти за хемороидите Болестта, за която не говорим: Симптоми, превенция и малко известни факти за хемороидите
Mоже би не е това, което изглежда: Нови разкрития за най-малката луна на Марс Mоже би не е това, което изглежда: Нови разкрития за най-малката луна на Марс
Епична любов, страст и пищна руска атмосфера в "Анна Каренина" Епична любов, страст и пищна руска атмосфера в "Анна Каренина"
Предложение за четене: „Сбогом на всички котки“ от ненадминатия хуморист П. Г. Удхаус Предложение за четене: „Сбогом на всички котки“ от ненадминатия хуморист П. Г. Удхаус
Д-р Матев: Не обвинявайте гените и лютите храни за хемороидите  Д-р Матев: Не обвинявайте гените и лютите храни за хемороидите 
„Небесни тела“ - плетеница от отношения и емоции от Джуха ал Харити (предложение за четене) „Небесни тела“ - плетеница от отношения и емоции от Джуха ал Харити (предложение за четене)
3 причини защо никога да не се сравняваш с другите 3 причини защо никога да не се сравняваш с другите
Защо е важно да готвим зеленчуците с повече зехтин Защо е важно да готвим зеленчуците с повече зехтин
Хороскоп
Овен
Телец
Близнаци
Рак
Лъв
Дева
Везни
Скорпион
Стрелец
Козирог
Водолей
Риби