Голямото пътуване на Юпитер в Близнаци: Какво означава това за всяка зодия  

Сега мисълта по-бързо от всякога ще материализира и ще създава реалност

26 май 2024
Голямото пътуване на Юпитер в Близнаци: Какво означава това за всяка зодия  

Създадено с Playground AI  
 

Юпитер навлезе в Близнаци в ранните часове на 26 май 2024 г. и ще остане там повече от година – до 10 юни 2025 година. Как ще се отрази гостуването му в дома на съзвездието и какви подаръци е подготвило то за всяка зодия?

На тези въпроси отговаря астрологът Венета Матева в jupiter-astrology.com. Тя посочва какви ще са влиянията както в по-глобален план, така и върху представителите на 12-те зодии.

Най-много подаръци Юпитер е подготвил за Близнаците, Везните и Водолеите. Те могат да очакват развитие в професионален план и разбирателство в личен. Подправка на дните им ще бъдат късметът и лекотата, които ще превръщат всяко желание и цел в сбъдната мечта.

Щастие и обич, могат да очакват всички Овни и Лъвове. Те също ще имат подкрепа от звездата за планове и цели.

Телците ще имат щастието да берат плодовете на труда си в последната една година.

Рачетата ще бъдат спокойни и хармонични в дните си, казва Матева. Тя ги съветва да бъдат активни в ученето и личностно развитие, защото след година ще се радват на големи успехи и сбъднати мечти.

Скорпионите и Козирозите ще бъдат предизвикани от Юпитер да се доказват и да се борят за запазване на постигнатото. Възможно е да имат повече притеснения, отколкото реално е необходимо да се тревожат. Бъдете реалисти и разчитайте на фактите за добър анализ и конкретика, препоръчва астрологът.     

Юпитер е подготвил предизвикателства за всички Деви, Стрелци и Риби.

Стрелците може да се чувстват неразбрани и неподкрепени. Пред тях стои ключова година, в която могат да загърбят стари, досадни и непотребни бизнес и лични отношения. Дава им се възможност за освобождаване от стари модели и форми на живот. Бъдете мъдри в изборите си. Не се сърдете на никого, а градете своята щастлива реалност, казва специалистът.

Девите и Рибите ще изпитват трудности и ще се налага да се борят за успеха си. Новите възможности ще изискват от тях отговорност и последователност. Бъдете смели, останете силни и гледайте позитивно на случващото се, напомня Матева.

Какво означава гостуването на Юпитер в Близнаци:

Големия добряк сред звездите се свърза с късмета, добрината, увеличението, нарастването, разширението, справедливостта, правдата, големите очаквания, щедростта, преувеличаването, надеждата и щастието. Той е магическата пръчица, която превръща мечтите в реалност и късмета във верен спътник във всяко начинание. Той е усмивката на небето, сърцето на звездите и душата на Космоса. Безмерно добър, искрен, по детски наивен и щедър, той е готов да помогне на всеки за всичко. Така Венета Матева описва ролята на планетата Юпитер.

Под влиянието на знак Близнаци са всички сфери на комуникациите – транспорт, логистика, информация, образование, комуникационни умения и личностно развитие.

Предходното гостуване на Юпитер в Близнаци беше между 12 юни 2012 година и 26 юни 2013 г. Астрологът припомня и за всички технологични събития, които са се случили през този период. Тогава  се представиха иновативни очила с разширена реалност и вградена камера. Пусна се операционната система Windows 8, предостави се интернет достъп до отдалечени и труднодостъпни райони, използвайки балони в стратосферата, постави се началото на нова ера във виртуалната реалност за потребителите. Представиха се първите телефони с пръстов отпечатък. В този период има значителни постижения в културата, като успехите на филмовия бизнес, музикалната индустрия и литературата.

Матева съветва от пътуването на Юпитер в съзвездие Близнаци да очакваме развитие в автомобилния транспорт, нови информационни платформи, обновяване и иновации в средствата за комуникация и общуване, литературни постижения, медицински открития и модернизация за хората с увреден слух, развитие в сферата на транспорта, логистиката, средното образование и туризма.

На политическата сцена почвата е ползотворна за срещи, разговори, водене на преговори и разбирателство. В този контекст астрологът споделя и надеждите си през следващата година да има повече разбиране, приемане и договори за мир.

Използвайте времето на гиганта в съзвездие Близнаци за лично развитие, професионално израстване и движение, съветва специалистът. Бъдете любопитни за всичко ново. Оглеждайте се за нови занимания и хора, с които да имате споделеност. Върнете се към недовършени интелектуални проекти и създайте нови. Светът е отворен да посрещне всяка ваша нова идея и да ви помогне да я развиете. Сега мисълта по-бързо от всякога ще материализира и ще създава реалност. Бъдете смели да потърсите нови предизвикателства, да заявите себе си, да излезете пред публика, да напишете книга, да организирате обучителен курс и да изберете нова дестинация за пътуване. Периодът е подходящ да се върнете към недовършено висше образование, да запишете допълнителна специалност, да подновите автомобилния си курс и да развиете знанията си в чужди езици, обобщава Матева.

Коментирай »
Още по темата
Хороскоп за юли: Астрологична прогноза за всяка зодия Хороскоп за юли: Астрологична прогноза за всяка зодия
Ретрограден Нептун в Риби – време е да се обърнем към миналото Ретрограден Нептун в Риби – време е да се обърнем към миналото
Ретрограден Сатурн през лятото: Как ще ни се отрази и на кого ще повлияе най-силно Ретрограден Сатурн през лятото: Как ще ни се отрази и на кого ще повлияе най-силно
Лятото идва със Слънце в Рак: Какво носи събитието на всяка зодия Лятото идва със Слънце в Рак: Какво носи събитието на всяка зодия
Хороскоп за юни за всяка зодия Хороскоп за юни за всяка зодия
Препоръчваме още
Роман, писан в продължение на цяло десетилетие: „Доктор Живаго“ от Борис Пастернак (предложение за четене) Роман, писан в продължение на цяло десетилетие: „Доктор Живаго“ от Борис Пастернак (предложение за четене)
„Тъжна съм и ще изям един бонбон“: Пет техники за справяне с емоционалното хранене „Тъжна съм и ще изям един бонбон“: Пет техники за справяне с емоционалното хранене
Какво е вагинизъм и как да се справим с него? Какво е вагинизъм и как да се справим с него?
Ябълки и къпини срещу мускулна слабост и обща умора Ябълки и къпини срещу мускулна слабост и обща умора
„Колекционерът“ - демоничен сблъсък между патологичното и нормалното (предложение за четене) „Колекционерът“ - демоничен сблъсък между патологичното и нормалното (предложение за четене)
Ниският женски тембър на гласа подлудява мъжете Ниският женски тембър на гласа подлудява мъжете
Туршия и синьо сирене за засилване на имунитета Туршия и синьо сирене за засилване на имунитета
Най-интересните подправки и добавки по света Най-интересните подправки и добавки по света
Предложение за четене: „Пътят към Анапурна” от Марина Москвина Предложение за четене: „Пътят към Анапурна” от Марина Москвина
Най-полезните цитрусови плодове Най-полезните цитрусови плодове
Мъжете си умират да чуят това Мъжете си умират да чуят това
Дори да сте генетично предразположени: Упражненията всеки ден намаляват риска от развитие на диабет тип 2 Дори да сте генетично предразположени: Упражненията всеки ден намаляват риска от развитие на диабет тип 2
Хороскоп
Овен
Телец
Близнаци
Рак
Лъв
Дева
Везни
Скорпион
Стрелец
Козирог
Водолей
Риби