7 трика, с които винаги ще изглеждаш добре на снимки

Само с тези прости седем трика, ще успееш да направиш чудесна снимка, на която най-накрая и ти да изглеждаш като хората

Има хора, които сякаш са родени за снимка. Каквото и да правят, те винаги стоят добре в кадъра и впечатляват с уникални фотоси. При някои е талант, при други - професия.

Ако ти обаче не си сред тези хора, има няколко неща, които можеш да правиш, за да излизаш добре на снимки. Само с тези седем прости трика, ще успееш да направиш чудесна снимка, на която най-накрая и ти да изглеждаш като хората. Ето ги и тях:

Брадичката напред – много простичък трик, с който лицето ти изглежда изящно, кожата – млада, а двойна брадичка няма. Съвсем леко оптегни брадичката напред и се снимай.

Не се прегърбвай – няма човек, който да изглежда добре, когато не е изправен и то не само на снимки. Работи ежедневно върху това да имаш правилна стойка и не я забравяй, когато си пред камера.

Не се изпъчвай – това е другата, най-честа грешка, която допускаме пред камера. Много хора смятат, че ще излязат добре на снимката, ако се изпъчат. Единственото, което постигат с тази поза обаче е да изглеждат сякаш са качили няколко килограма по празниците.

Дупето нагоре – групова снимка, прегръдка или поза сред природата. Няма значение, този трик винаги помага – ако се снимаш в цял ръст, повдигни леко дупето нагоре и назад. Така бедрата ти ще изглеждат слаби, стройни и стегнати.

Отпусни се, не позираш за обща снимка на класа. Много хора пред камера се стягат и прибират ръцете си плътно до тялото, краката също са изпънати. Така се снимахме в трети клас. Разчупи стойката, постави ръката на кръста, другата в джоба, можеш дори да сгънеш в коляното единия крак. Възползвай се от заобикалящата те среда, но не се снимай като статуя.

Позиционирай се – никога не заставай на преден план в групова снимка. Както и да позираш, ще изглеждаш като най-едрия човек в кадъра. Особено опасно е по време на селфи, да си най-близо до камерата. Отдалечи се, защото рискуваш да изглеждаш с огромна глава, ръка или като цяло да заемаш по-голямата част от кадъра.  

Усмихвай се – един по-скоро съвет, а не трик. Напоследък масово забравихме да се усмихваме на снимките. Сега по-често виждаме нацупени жени, замислени пози, издути устни и смръщени вежди. Всичко друго, но не и една класическа, чаровна усмивка. Не забравяй, няма по-красива жена от усмихнатата. 

И още женски трикове:

10 трика за перфектно селфи (ВИДЕО)

Пет трика за перфектна целувка, с които ще разтопиш всеки мъж

Четири трика да скриеш недостатъците си на плажа

Коментирай »
10 безотказни психологически трика, които да изпробваш веднага
5 начина да освежим дрехите си в офиса през лятото
Пет трика за перфектно първо впечатление
10 хитри трика, които всяка жена трябва да знае (ВИДЕО)
Последни теми от форума
виж всички
Препоръчваме още
Колко студено е твърде студено?
Революции превземат света в „Малка омраза” на Джо Абъркромби (предложение за четене)
Пет лесни стъпки за перфектна първа среща
Съвременният мъж – феминист, който говори за чувствата си?
Модните правила, които вече не се налага да спазваш
„Трите тела“ от Лиу Цъсин, първи том от научнофантастичния шедьовър „Земното минало“ (предложение за четене)
Харесваш го? 8 начина да го впечатлиш
За вредата от романтичните филми
Секс по вампирски
5 доказателства, че си работохолик
Най-малко 10 причини да се усмихнеш
Най-стресиращото време от деня на жената
Хороскоп
Овен
Телец
Близнаци
Рак
Лъв
Дева
Везни
Скорпион
Стрелец
Козирог
Водолей
Риби