снимка: pexels.com 

Има два типа хора – едните започваш да харесваш едва, след като ги опознаеш и тези, които пленяват сърцето ти мигновено.

Ако си от първите, ти предлагаме няколко изпитани трика, с които да се научиш да правиш добро първо впечатление. Когато ги овладееш изцяло ще печелиш сърцата на хората около теб само за няколко минути ;)

Ръкостискането

Научи се да се здрависваш както трябва. Никой не обича хора, които неуверено подават ръка сякаш очакват да я целунеш. Със сигурност ще те запомнят ако имаш солидно, здраво ръкостискане.

via GIPHY

Езикът на тялото

Запомни само тези четири правила – гледай събеседника в очите, усмихвай се, бъди уверена и добронамерена. Това е предостатъчно за запомнящо се първо впечатление.

via GIPHY

Подбирай си публиката

Има разлика дали си на първа среща или на интервю за работа ;) Дръж се винаги очарователно, но подбирай историите и поведението си спрямо човека срещу теб и целта на срещата.

via GIPHY

Подготви се

Най-чаровните и запомнящи се хора рядко са просто такива. Те полагат усилия, за да бъдат забавни, умни...подготвени. Ако е делова среща – проучи човека срещу себе си, интересите му, плановете му. Ако е любовна – дръж се на ниво, но се разчупи малко. Подготовката е основата на доброто първо впечатление ;)

via GIPHY

Скрий телефона

Без значение с кого се срещаш, със сигурност ще направиш лошо впечатление ако проверяваш Фейсбука си през няколко минути. Не забравяй обноските – телефонът ти няма място на масата ;)

via GIPHY

И още за първите впечатления:

Как да го впечатлиш само с една реплика според зодията

Урок по етикет: Бъди дама и ще привлечеш принц

8 начина да се харесаш на майка му

Коментирай >