снимка: Форум Филм България 

Мъжете харесват лошите момичета, поне докато не решат, че е време да си търсят съпруга и майка на бъдещите си деца – едва тогава се оглеждат за добро момиче. Но дотогава – колкото повече драма, колкото повече напрежение, толкова по-добре. Както е казал писателят Съмърсет Моъм - „Ако искаш мъжете да са добри с теб, трябва да се държиш отвратително с тях, отнасяш ли се както трябва, те ще те накарат да си платиш за това.“ Ето основните шест причини за този парадокс.

По-секси са

Или поне така ги виждат мъжете. Лошите момичета се отличават, те флиртуват с всички, не стоят кротко в ъгъла. Автоматично в очите на мъжете те изглеждат по-интересни, забавни и по-разкрепостени в леглото.

Защо лошите момчета са толкова секси?

Предизвикателство

Лошото момиче е предизвикателство още от самото начало. Не знаеш ще ти обърне ли внимание или ще ти зашлеви шамар само защото си предложил да я почерпиш питие. И това е в само началото. До края на връзката с такава жена, всичко е мистерия и предизвикателство.

По-уверени са

Ето това вече е доказано, многократно. Мъжете харесват уверените, ухажваните жени, тези, които много добре знаят, че са безценни.

via GIPHY

По-непредвидими са

Мъжете обичат риска, тръпката, това да не знаят какво ще стане утре, ще имат ли още приятелка или тя ще си е тръгнала, без дори да остави бележка на хладилника. Да, лошите момичета са точно толкова интригуващи за тях.

Как да станеш перфектната жена

Не търсят съпруга и майка

В доброто момиче мъжете виждат перфектната жена, с която биха могли да бъдат, но когато решат да се задомят. Не сега. Сега търсят вълнуващата, невъзможната, трудната любов, която ще им даде лошото момиче.

Ето защо мъжете харесват лошите момичета. Преди да започнеш да се променяш, така че да станеш лошо момиче, изчакай и запомни две неща:

Лошо момиче се раждаш, не ставаш в последствие.

Всяко нещо трябва да си има граница, включително и това колко лоша да бъдеш. В крайна сметка идеята не е да вгорчаваш живота на мъжете около себе си.

И още за добрите и лошите:

С какво тя е по-добра от теб?

Мъжете, с които никога не трябва да се занимаваш

Жената, на която той не може да устои

Коментирай >