снимка:pexels.com

Дами, ето ги, това са тези мъже, които лесно ще разбият сърцата ни. Трябва да бъдем много внимателни ако излизаме с някой от тях ;) 

Плейбоят

Класически вид играч, който всички добре познаваме. Той е най-лесен за разкриване и всички знаем основните черти на поведението му. Той е самоуверен, самовлюбен, открито показва, че те харесва, смел е и е мъжествен. Той лесно ще те забележи и хареса, но точно толкова лесно ще те разлюби в момента, в който интересът му бъде привлечен от друга жена. А това няма да отнеме много време.

Джентълменът

Бъди много внимателна с него. Джентълменът добре знае, че е изчезващ вид и има изключително добри методи, с които да те свали. Той е галантен и чаровен - винаги ще ти държи вратата, ще стане за да седнеш, ще носи чантата ти и ще се грижи за теб. Ще те свали успешно, давайки ти всичкото внимание, от което се нуждаеш. Ще показва уважение, като не поглежда към красивите дами около него. Но точно толкова джентълменски ще те зареже, когато нещо в теб не му хареса.

Скромният хубавец

Той също има подход. Той е умен, красив, нежен, внимателен, мъжествен...той е перфектен и също така - не съществува. Обикновено скромността му е престорена, за да се впечатлиш по-лесно от него. Той ще те кара да се чувстваш много по-красива, умна и забавна от него, но всъщност той осъзнава колко е желан. И когато реши да те зареже, ще го направи със скромната реплика "Аз не съм достатъчно достоен за теб".

Спортистът

Той е точно толкова типичен и познат, колкото и плейбоят. Само че спортистът е по-придирчив към жените, с които се занимава. За разлика от плейбоя, той подбира "жертвите си" и рядко се задоволява с друго, освен най-доброто. За него жената трябва задължително да изглежда перфектно и да е харесвана от още много други мъже. Той не може да се похвали с голям мозъчен потенциал, но и жените, които биха го избрали също са определен типаж. Така че тук, рискът да ти разбие сърцето не е много голям.

Коментирай >