снимка: sxc.hu

Има няколко типа мъже, от които трябва да спазваш добра дистанция, ако не искаш сърцето ти да бъде разбито. Запомни, по-добре бягай, в момента, в който го хванеш, че е някой от изброените. Не чакай да се задълбаеш в една ненужна и болезнена за теб връзка.

Женените са забранени. Колкото и да ти обяснява, че ще зареже жена си заради теб, че така или иначе обмислят развод, че той отдавна не прави секс с нея и иска само теб...най-добре бягай. Каквото и да ти обещава – лъже. И не забравяй, след като изневерява на жена си, ще изневери и на теб. 

Бившият на твоя приятелка е точно толкова забранен, колкото жененият мъж. Без значение дали приятелката ти го е забравила или още го обича, дали има само симпатии към него или той я отвращава – ако държиш на нея, просто не се захващай с него. Не е нужно да ти припомняме, че приятелството е над моментния флирт, нали?

Изобщо бившите са лоша идея. Към забранените влизат и твоите бивши и мъжете, които още са привлечени от своите бивши...Имай предвид, че щом си се разделила с него, това е било с причина. Наистина ли имаш нужда от припомняне на причината. Ако пък той има чувства към своята бивша, гарантирано ще разбие сърцето ти в момента, в който тя пренебрегне основното правило и реши, че й е домъчняло за него. За това бягай и от тези типове мъже.

Грубияните също не са за теб. Мъже, които повишават тон, удрят жена или показват неуважение по какъвто и да е начин са за избягване и направо за изхвърляне. Не забравяй, ти заслужаваш много повече.

Точно толкова вредни са и бисексуалните. Не че имаме нещо против ориентацията им, но когато си с такъв мъж, шансът да ти изневери се увеличава двойно. Никога не знаеш дали ако се върнеш по-рано от командировка няма да го завариш под завивките с друга...или с друг. 

Коментирай >