Четири типа мъже, с които не трябва да се занимаваш

Ето няколко забранени плода, към които най-добре да не посягаш

Четири типа мъже, с които не трябва да се занимаваш

снимка: sxc.hu

Има няколко типа мъже, от които трябва да спазваш добра дистанция, ако не искаш сърцето ти да бъде разбито. Запомни, по-добре бягай, в момента, в който го хванеш, че е някой от изброените. Не чакай да се задълбаеш в една ненужна и болезнена за теб връзка.

Женените са забранени. Колкото и да ти обяснява, че ще зареже жена си заради теб, че така или иначе обмислят развод, че той отдавна не прави секс с нея и иска само теб...най-добре бягай. Каквото и да ти обещава – лъже. И не забравяй, след като изневерява на жена си, ще изневери и на теб. 

Бившият на твоя приятелка е точно толкова забранен, колкото жененият мъж. Без значение дали приятелката ти го е забравила или още го обича, дали има само симпатии към него или той я отвращава – ако държиш на нея, просто не се захващай с него. Не е нужно да ти припомняме, че приятелството е над моментния флирт, нали?

Изобщо бившите са лоша идея. Към забранените влизат и твоите бивши и мъжете, които още са привлечени от своите бивши...Имай предвид, че щом си се разделила с него, това е било с причина. Наистина ли имаш нужда от припомняне на причината. Ако пък той има чувства към своята бивша, гарантирано ще разбие сърцето ти в момента, в който тя пренебрегне основното правило и реши, че й е домъчняло за него. За това бягай и от тези типове мъже.

Грубияните също не са за теб. Мъже, които повишават тон, удрят жена или показват неуважение по какъвто и да е начин са за избягване и направо за изхвърляне. Не забравяй, ти заслужаваш много повече.

Точно толкова вредни са и бисексуалните. Не че имаме нещо против ориентацията им, но когато си с такъв мъж, шансът да ти изневери се увеличава двойно. Никога не знаеш дали ако се върнеш по-рано от командировка няма да го завариш под завивките с друга...или с друг. 

Коментирай »
Още по темата
Защо толкова харесваме лошите момчета? Защо толкова харесваме лошите момчета?
6 начина да оцелееш във връзка си с егоист 6 начина да оцелееш във връзка си с егоист
6 знака, че той ще разбие сърцето ти 6 знака, че той ще разбие сърцето ти
Как да се справиш с тези мъже Как да се справиш с тези мъже
Пет начина да се справиш с бившата му Пет начина да се справиш с бившата му
9 признака, че иска само секс 9 признака, че иска само секс
Типовете играчи сред мъжете Типовете играчи сред мъжете
Четирите неща, които трябва да знаеш за бившия Четирите неща, които трябва да знаеш за бившия
Грешките, които убиват връзката Грешките, които убиват връзката
Липсва ли ти сексът с бившия Липсва ли ти сексът с бившия
Забраните в сериозната връзка Забраните в сериозната връзка
Препоръчваме още
Какво мислят мъжете за външния ни вид: Прическите, които харесват и ненавиждат Какво мислят мъжете за външния ни вид: Прическите, които харесват и ненавиждат
Четирите тайни на самочувствието Четирите тайни на самочувствието
Седемте най-големи страхове на мъжа в една връзка  Седемте най-големи страхове на мъжа в една връзка 
Искаш да задълбочиш връзката ви: Изпробвай тези три техники, с които да му вземеш ума   Искаш да задълбочиш връзката ви: Изпробвай тези три техники, с които да му вземеш ума  
10 невероятни факта за хората с пъстри очи 10 невероятни факта за хората с пъстри очи
Жените са много по-предразположени към автоимунни заболявания, ето защо Жените са много по-предразположени към автоимунни заболявания, ето защо
„Суперживот“ – за жизнените сили, които определят здравето ни и начина, по който се чувстваме (предложение за четене) „Суперживот“ – за жизнените сили, които определят здравето ни и начина, по който се чувстваме (предложение за четене)
Кучетата хапят по-често в жегите, дъждовните дни намаляват вероятността от ухапване Кучетата хапят по-често в жегите, дъждовните дни намаляват вероятността от ухапване
Предложение за четене: „Последната дворна разпродажба на Фейт Бас Дарлинг” Предложение за четене: „Последната дворна разпродажба на Фейт Бас Дарлинг”
Откриването на двойната спирала на ДНК: Жертва или сътрудник е била Розалинд Франклин? Откриването на двойната спирала на ДНК: Жертва или сътрудник е била Розалинд Франклин?
Любимите десерти на зодия Риби Любимите десерти на зодия Риби
Защо винаги избираме един и същи тип мъже Защо винаги избираме един и същи тип мъже
Хороскоп
Овен
Телец
Близнаци
Рак
Лъв
Дева
Везни
Скорпион
Стрелец
Козирог
Водолей
Риби