снимка: Jane Rahman

Класираха девет прости признаци, по които да познаем „играча”. Добре е да не подминаваме знаците, които показват, че мъжът, с когото се познаваш отскоро всъщност иска само секс, пише БГНЕС. Особено ако ти си на друга вълна и очакваш сериозна връзка. Деветте признака са класирани от в. "Хъфингтън пост".

Външният вид – той забелязва само това как изглеждаш. Мъжете, които искат връзка, биха ти правили комплименти за интелигентността, чувството за хумор или принципите. Тези, които искат само секс обаче ще се съсредоточат само върху външния ти вид.

Интимно – разговорите винаги стават интимни. Независимо от това как започва диалогът, той винаги завършва по един и същи начин – с обсъждане на сексуални подробности.

Между редовете – СМС-ите и имейлите винаги са пиперливи. Съобщения от типа на "С какво си облечена сега" вместо "Как върви денят ти?" показват ясно намеренията на изпращача. 

Секс по приятелски – игра за напреднали

Без прелюдия – срещите ви винаги са на по пица или директно у вас. Мъжете, които се интересуват от личността ти, ще искат да те покажат на света или да правите заедно нещо интересно извън дома. Останалите обаче не виждат смисъл от подобни прелюдии. 

Разнообразие – идеята им за забавления е гледане на филм или слушане на музика. След като забележат, че срещата на по парче пица не е достатъчна, мъжете, които искат само секс, ще опитат да създадат илюзията, че вършите нещо заедно, като те заведат на кино. Заинтригуван от теб мъж обаче ще предложи различни занимания, за да види доколко си подхождате в различни ситуации. 

Пет признака, че връзката ви е сериозна

Секс и само секс – мъжете, които искат само да спят с теб ще се разсърдят ако им откажеш секс. Джентълмените, стремящи се към връзка, няма да направят драма от това, че си им отказала интимност. 

Направо в спалнята – Това е първото, единствено и най-далечно място, до което ще стигнеш с такъв мъж. Сериозният мъж ще иска да чуе как е минал денят ти, да поговорите или просто да прекарате време заедно. Мъжете, които искат само секс обаче, нямат нужда да слушат какво си правили днес на работа. 

За ползите от НЕсериозната връзка

Към целта – любовната игра винаги е кратка. Мъжът, който те харесва, ще иска да достави удоволствие както на теб, така и на себе си. Другият тип мъже обаче не виждат нужда да се грижат за твоя оргазъм.

Закуска в леглото? – Този тип мъже никога не остават за през нощта. Колкото и да му е трудно от чисто практична гледна точка, мъжът, който иска само секс, ще си намира хиляди извинения – работа рано сутринта, планове с приятели или със семейството, но никога планове с теб. 

снимка: Kevin Dooley

Коментирай >