9 признака, че иска само секс

Как да разбереш намеренията му в няколко прости стъпки

9 признака, че иска само секс

снимка: Jane Rahman

Класираха девет прости признаци, по които да познаем „играча”. Добре е да не подминаваме знаците, които показват, че мъжът, с когото се познаваш отскоро всъщност иска само секс, пише БГНЕС. Особено ако ти си на друга вълна и очакваш сериозна връзка. Деветте признака са класирани от в. "Хъфингтън пост".

Външният вид – той забелязва само това как изглеждаш. Мъжете, които искат връзка, биха ти правили комплименти за интелигентността, чувството за хумор или принципите. Тези, които искат само секс обаче ще се съсредоточат само върху външния ти вид.

Интимно – разговорите винаги стават интимни. Независимо от това как започва диалогът, той винаги завършва по един и същи начин – с обсъждане на сексуални подробности.

Между редовете – СМС-ите и имейлите винаги са пиперливи. Съобщения от типа на "С какво си облечена сега" вместо "Как върви денят ти?" показват ясно намеренията на изпращача. 

Секс по приятелски – игра за напреднали

Без прелюдия – срещите ви винаги са на по пица или директно у вас. Мъжете, които се интересуват от личността ти, ще искат да те покажат на света или да правите заедно нещо интересно извън дома. Останалите обаче не виждат смисъл от подобни прелюдии. 

Разнообразие – идеята им за забавления е гледане на филм или слушане на музика. След като забележат, че срещата на по парче пица не е достатъчна, мъжете, които искат само секс, ще опитат да създадат илюзията, че вършите нещо заедно, като те заведат на кино. Заинтригуван от теб мъж обаче ще предложи различни занимания, за да види доколко си подхождате в различни ситуации. 

Пет признака, че връзката ви е сериозна

Секс и само секс – мъжете, които искат само да спят с теб ще се разсърдят ако им откажеш секс. Джентълмените, стремящи се към връзка, няма да направят драма от това, че си им отказала интимност. 

Направо в спалнята – Това е първото, единствено и най-далечно място, до което ще стигнеш с такъв мъж. Сериозният мъж ще иска да чуе как е минал денят ти, да поговорите или просто да прекарате време заедно. Мъжете, които искат само секс обаче, нямат нужда да слушат какво си правили днес на работа. 

За ползите от НЕсериозната връзка

Към целта – любовната игра винаги е кратка. Мъжът, който те харесва, ще иска да достави удоволствие както на теб, така и на себе си. Другият тип мъже обаче не виждат нужда да се грижат за твоя оргазъм.

Закуска в леглото? – Този тип мъже никога не остават за през нощта. Колкото и да му е трудно от чисто практична гледна точка, мъжът, който иска само секс, ще си намира хиляди извинения – работа рано сутринта, планове с приятели или със семейството, но никога планове с теб. 

снимка: Kevin Dooley

Коментирай »
Още по темата
Защо толкова харесваме лошите момчета? Защо толкова харесваме лошите момчета?
Как да разбера дали той е „на моята вълна”? Как да разбера дали той е „на моята вълна”?
Четири типа мъже, с които не трябва да се занимаваш Четири типа мъже, с които не трябва да се занимаваш
Типовете играчи сред мъжете Типовете играчи сред мъжете
Забраните в сериозната връзка Забраните в сериозната връзка
Сексът за една нощ не е толкова лоша идея Сексът за една нощ не е толкова лоша идея
Препоръчваме още
Епична любов, страст и пищна руска атмосфера в "Анна Каренина" Епична любов, страст и пищна руска атмосфера в "Анна Каренина"
Сериен убиец вижда бъдещето в смразяващия трилър от Алекс Нор „Създател на ангели“ (предложение за четене) Сериен убиец вижда бъдещето в смразяващия трилър от Алекс Нор „Създател на ангели“ (предложение за четене)
Да се погрижим за кучето си в жегата! 5 неща, които домашният любимец иска да ни каже Да се погрижим за кучето си в жегата! 5 неща, които домашният любимец иска да ни каже
Как да „съживим“ увехналата зелена салата: Триковете, които всеки трябва да знае Как да „съживим“ увехналата зелена салата: Триковете, които всеки трябва да знае
Отвъд външния вид: Можеш ли да познаеш кои са най-привлекателните женски черти Отвъд външния вид: Можеш ли да познаеш кои са най-привлекателните женски черти
„Великият Гетсби“ и „Нежна е нощта“ от Франсис Скот Фицджералд (предложение за четене) „Великият Гетсби“ и „Нежна е нощта“ от Франсис Скот Фицджералд (предложение за четене)
Вместо меден месец Вместо меден месец
ТЕСТ: Добър готвач ли си? ТЕСТ: Добър готвач ли си?
Вечната детска класика „Питър Пан“ (предложение за четене) Вечната детска класика „Питър Пан“ (предложение за четене)
Най-пикантният сос в света Най-пикантният сос в света
Малко фибри и много калории: Прекаляването с чист плодов сок води до трупане на килограми (особено при децата) Малко фибри и много калории: Прекаляването с чист плодов сок води до трупане на килограми (особено при децата)
Диета или спорт – кой е най-ефикасният метод за отслабване? Диета или спорт – кой е най-ефикасният метод за отслабване?
Хороскоп
Овен
Телец
Близнаци
Рак
Лъв
Дева
Везни
Скорпион
Стрелец
Козирог
Водолей
Риби