снимки: sxc.hu

Има няколко неща, за които трябва да забравиш в момента, в който се впуснеш в сериозна връзка. Ние сме тук, за да ти ги посочим, а оттук нататък, ти сама да прецениш доколко си готова да жертваш заради него. Ето ги и забраните, които идват в момента, в който връзката ви стане сериозна...

Случайните забивки

Това е най-очевидната забрана. Ясно е, че когато имаш сериозен приятел не е препоръчително да продължаваш да се забавляваш със случайни мъже за една нощ. Освен ако не сте се договорили за отворена връзка, разбира се, но тук говорим за обвързването в класическия му смисъл. В този случай трябва да забравиш за целувката със симпатяга в дискотеката или за флиртът на коледното парти.

Разпределяне на времето

В момента, в който нещата с него станат сериозни, времето започва ужасно много да не стига. Всички искат част от времето ти - приятелките ти, той, роднините ти, колегите ти, шефът ти...а времето просто го няма. Дори и не споменаваме възможността да имаш малко време само за себе си. Да, бъди сигурна, че това ще се случи, в момента, в който връзката ви стане сериозна. 

Компромисите

Ще трябва да се научиш да правиш компромиси, сигурно е. Забрави за егоизма и това всички да се съобразяват с теб, поне ако искш връзката ви да върви. Ще трябва и двамата да правите компромиси с много неща - с времето си, с навиците си, с хобитата си и с каквото още се сетиш.

Приятелите

Малко или много, те остават на заден план, особено в началото, когато искате да се постоянно заедно с него. Донякъде все пак зависи от теб доколко ще пренебрегнеш приятелите си, за да си с него, но повече от половината нови двойки оставят на заден план компанията си. Дори и да положиш усилия това да не се случи, най-вероятно те пак ще се чувстват изоставени.

Коментирай >