снимка: Форум Филм България

Всяка жена е красива, чаровна, желана...Има няколко прости стъпки, с които можем лесно да подсилим естествения си сексапил.

Само десет минути пред огледалото сутрин ще те направят неустоима за мъжете. А ние ти предлагаме нещо лесно, за което не е нужно да си талантлива художничка ;)

Червено червило

Един от най-сексапилните атрибути в една жена са плътните ѝ устни, особено ако привличат с червени багри.

Внимание: Червеното червило не е подходящо за всяка жена и не си отива с ярък грим на очите. Опитай с червения нюанс и прецени дали си сред късметлийките, които могат да си го позволят.

via GIPHY

Опушен грим

Черното е винаги на мода, можеш да направиш опушен грим лесно – с помощта на молив и да разнесеш с пръсти. Другият вариант е да ползваш сенки за опушен грим и да разнесеш добре.

Внимание: Не трябва да се прекалява с черното, особено при дневния грим. Съвсем деликатно и добре разнесено – това е тайната на добрия опушен грим в домашни условия :) 

via GIPHY

Гланц за устни

Няма нищо по-секси от гланц на устните – прозрачен или с телесен цвят, или дори малко по-смел в червените нюанси. Мъжете намират жените с гланц на устните за неустоими.

Внимание: Гланцът не стои добре на твърде плътните устни, защото увеличава допълнително обемът им. Друг проблем е, че при вятър косата се залепва за устните, което е много досадно.

via GIPHY

Тенът на лицето

С това трябва да си най-внимателна. Красивото лице е покрито с лек, телесен грим. Постарай се да подбереш правилния тон за твоята кожа и винаги избирай полупрозрачните цветове, за да не си личи, че имаш основа. Не пренебрегвай и ружа, мъжете обожават жени с подчертани скули.

Внимание: Подбирай много прецизно цвета и типа на основата, която ще ползваш за лицето си. Ако не можеш да се справиш сама, консултирай се с експертите в магазина.

via GIPHY

И още съвети за красота: 

Гримът увеличава шанса за нова работа

Младите жени използват все по-малко грим

Табутата в грима, които вече не важат

Коментирай >