Днес флиртът минава през телефона. Просто така е устроен животът в момента. Има хиляди съвети за това какво да напишеш на мъж, за да го накараш да си мисли за теб, за да се влюби в теб или поне, за да те хареса.

Експертът по връзките Матю Хъси ни предлага няколко реплики, с които да отговорим на неговите съобщения. Работят безотказно ;)

1. Когато той ти напише „Липсваш ми“...Матю Хъси съветва да не му отговаряме с нещо от типа на „И ти ми липсваш“ или „Как си, какво правиш?“ Вместо това трябва да му отговориш: „О, това е много мило, благодаря ;)

2. Мъж, който не ти е писал със седмици изведнъж ти изпраща съобщение от типа на „Ей, мисля си за теб“. Този човек се е покрил и сега изведнъж решава да се завърне в живота ти. Най-добрият вариант е да отговориш „Много ясно“. Така ти поемаш топката и контролираш ситуацията, а и показва увереност.

via GIPHY

3. „Ехо“ – това е съобщение, изпратено от мъж, на когото му е скучно и просто очаква да го забавляваш. Вместо да започнеш разгорещен чат, пълен с емотикони и да се вълнуваш, че ти е писал, трябва просто да му отговориш „Ехо!“ и да го оставиш той да поеме инициативата. Ако не го направи, не му пиши повече.

4. Имали сте уговорка да се видите тази вечер, той не е писал цял ден и изведнъж късно вечерта или през нощта ти пише „Какво правиш ;)“ – това съобщение показва, че няма намерение да излезе с теб, а се надява на импровизиран секс. Най-подходящият отговор, според Матю Хъси е „Облякох си пижамата и си лягам“. Той вероятно ще отговори нещо от типа на „Надявах се да те видя“, а тогава можеш да му напишеш „Мислех, че ще се видим в по-нормален час. Предвид, че не се обади, реших, че си имал кофти вечер ;)“

Така ще му изпратиш само верните сигнали – имаш принципи, не може да си играе с теб и в същото време си забавна и отворена към живота ;) 

Коментирай >