снимка: pexels.com 

Жените винаги се опитваме да разберем дали обектът на нашите желания също ни харесва или просто е мил с нас. И никога не можем да сме сигурни какво се случва в главата му.

Има хиляди четива за това как да разбереш, че те харесва по езика на тялото, по начина, по който се държи с теб и какво ли още не. В ерата на технологиите като, че ли обаче пренебрегваме една от основните техники. Начинът, по който ти пише съобщения ще издаде дали си е паднал по теб ;)

Лека нощ и добро утро – често получаваш от него съобщения сутрин и вечер, просто така, с пожелание за хубав ден или лека нощ. Няма мъж, който ще ти пише такива неща, без да те харесва ;)

via GIPHY

Поддържа разговора дори когато нямате повече какво да си кажете. Сякаш не му се иска да спре да говори с теб и търси отчаяни начини да продължи комуникацията между вас ;)

Поема инициативата – винаги пише пръв, дори и да е твой ред. Мъжете не броят кой кога е писал, чии ред е, те са свикнали, че мъжът трябва да поема инициатива и го правят, особено когато харесват жената :)

Не спира да пише дори когато не му отговаряш, той просто не се отказва. Ако не те харесва, ще спре да пише много бързо. В противен случай мълчанието ти няма да го спре ;)

via GIPHY

Прави ти комплименти, пише ти мили съобщения, а чатът ви все повече звучи като флирт. Ако изглежда като свалка, значи е свалка :)

Пита за свободното ти време и се опитва да се намести в него. Интересува се за плановете ти, хобитата ти и често намеква, че иска да е част от тях ;)

Пише ти дори когато е зает. Когато ти му пишеш първа почти винаги ти отговаря на момента. Ако пропусне, значи определено е няма възможност да ти отговори, но при първа възможност се реваншира :)

via GIPHY

Пише ти през нощта и когато е пиян. Нощем мъжете става по-смели, особено ако са пийнали. Ако получаваш съобщения по никое време, то гарантирано си пада по теб ;)

И още доказателства, че те харесва: 

ТЕСТ: Пада ли си по теб? 

Защо не си пада по теб...вече 

Седем тайни знака, че те харесва 

Коментирай >