снимка: pexels.com

Смее ли се на шегите ти?
Рядко се случва. То и аз не съм с най-силното чувство за хумор, де. Да, често се смеем заедно. Той има прекрасна усмивка. Постоянно се смее и то на всичко, което кажа. Понякога дразни.
Излизали ли сте само двамата?
Не се е случвало, защото обстоятелствата не го позволяват. Винаги има и други хора около нас, но е забавно. Веднъж се засякохме случайно насаме. Беше приятно, въпреки неловкостта. Не ме е канил да се видим насаме обаче. Да, излизали сме даже на среща - кино, кафе, бира.
Когато сте насаме, той
Държи се нормално. Говорим си по най-различни общи теми и се получава приятелско. Почти не ме гледа в очите, което е малко странно. Иначе е много приятно когато сме само двамата, изобщо не е странно. Флиртува. Всеки път. И не пропуска небрежните докосвания и палавите погледи.
Прекарвате ли много време заедно?
Не много. Когато случайно се срещнем си говорим известно време, но досега не сме се виждали уговорено. Да, срещаме се често, понякога и с други хора, но е забавно. Не мога да се оплача. Постоянно сме заедно, имам чувството, че даже не е толкова случайно вече. Почти винаги когато излизам с приятели и той се оказва там. Не мога да се оплача от липса на внимание.

Коментирай >