снимка: pexels.com

Ако все още не можеш да определиш дали той си пада по теб или просто те смята за приятна компания, сега можеш да разбереш.

Смее ли се на шегите ти?
Рядко се случва. То и аз не съм с най-силното чувство за хумор, де. Да, често се смеем заедно. Той има прекрасна усмивка. Постоянно се смее и то на всичко, което кажа. Понякога дразни.
Излизали ли сте само двамата?
Не се е случвало, защото обстоятелствата не го позволяват. Винаги има и други хора около нас, но е забавно. Веднъж се засякохме случайно насаме. Беше приятно, въпреки неловкостта. Не ме е канил да се видим насаме обаче. Да, излизали сме даже на среща - кино, кафе, бира.
Когато сте насаме, той
Държи се нормално. Говорим си по най-различни общи теми и се получава приятелско. Почти не ме гледа в очите, което е малко странно. Иначе е много приятно когато сме само двамата, изобщо не е странно. Флиртува. Всеки път. И не пропуска небрежните докосвания и палавите погледи.
Прекарвате ли много време заедно?
Не много. Когато случайно се срещнем си говорим известно време, но досега не сме се виждали уговорено. Да, срещаме се често, понякога и с други хора, но е забавно. Не мога да се оплача. Постоянно сме заедно, имам чувството, че даже не е толкова случайно вече. Почти винаги когато излизам с приятели и той се оказва там. Не мога да се оплача от липса на внимание.