ТЕСТ: Каква е женската ти суперсила?

Разбери кои са най-силните ти страни и в кои области имаш още да поработиш 

снимка: pixabay.com 

Жените сме едни своеобразни супергерои. Успяваме с всичко, борим се с месечни неразположения и хормони, някои от нас отглеждат и деца, градят успешна кариера и успешно градят щастлив живот. 

Какво е супергероят обаче без суперсили? Време е тестът да покажe какъв супергерой си спрямо твоите лични качества и какви суперсили притежаваш.

За какво най-често те търсят хората около теб?
Най-често ме търсят за работя. Винаги има с какво да помогна или да дам съвет. Най-често ме търсят мъже, които искат да ме поканят да излезем. Добре, че не винаги им давам истинския си номер. Търсят ме за съвети от всякакво естество. Винаги имам с какво да помогна. За всичко. Търсят ме по най-различни причини, но обикновено за съвет или помощ. Когато има да се свърши нещо, обикновено аз съм на среща.
Какво най-много обичаш да правиш след работа?
Да чета книга или да гледам филм. Да изляза с любимия. Да си довърша проекта, по който работя. Да се видя с приятели, близки, роднини.
Мъжът до теб...?
Де да беше само един. Нямам време за мъже, точно сега залагам на кариерата си. Някой, който обича същите неща като мен. Такъв, с който мога да споделя живота си. Не би се оправил без мен.
Как си представяш перфектната ваканция?
На място без деца и отговорности. Може би на СПА, където ще ме глезят по цял ден. На някое романтично място с много специален човек. Нямам време за ваканция, има да се върши работа. Перфектната ваканция включва далечно пътуване до екзотично място.
Какво е хобито ти?
Да излизам с приятелки, с които да срещаме нови симпатични мъже. Обикновено включва курс по език или допълнителна квалификация. Да пътувам. Да спортувам. Това е перфектното хоби, с което да се отърсиш от многото задължения и стрес.
Приятелка ти звъни с проблем. Какво ще направиш?
Ще трябва да й звънна след работа, защото сега съм заета. След като има нужда от помощ, ще се отзова. Приятелите са за това. Ако е за мъж, веднага знам какво да й кажа. Ще й дам най-добрия съвет, стига аз да не съм заета с мъж по това време. Ще й кажа какво мисля по въпроса и какво аз бих направила.
Какво мислиш за децата?
Обожавам ги и те мен. Децата са смисълът на живота. Някой ден вероятно ще съм готова да имам свои, но сега не съм достатъчно уседнала за това. Не съм фен на децата, не си се представям като майка. Харесвам ги, разбира се, но изискват много време и отговорност.
 

Коментирай »
Още по темата
ТЕСТ: На кое животно приличаш?
ТЕСТ: Звезда ли си?
ТЕСТ: Как се отнасяш с околните?
ТЕСТ: Интроверт или екстроверт си?
ТЕСТ: Колко са големи амбициите ти?
ТЕСТ: Каква птица си?
ТЕСТ: Умееш ли да се радваш на живота?
ТЕСТ: Каква си в очите на другите?
Препоръчваме още
ТЕСТ: Кой е мъжът, който ще разбие сърцето ти?
ТЕСТ: Кой е най-големият ти страх?
ТЕСТ: От какво се нуждаеш в живота си?
ТЕСТ: Какво животно би била според характера си?
ТЕСТ: Коя е перфектната цветова палитра за теб? 🌈
ТЕСТ: Готова ли си да бъдеш майка?
ТЕСТ: Кога ще срещнеш голямата любов?
ТЕСТ: Добър готвач ли си?
ТЕСТ: Изкусен сваляч ли е любимият ти?
ТЕСТ: Балканец или джентълмен е избраникът на сърцето ти?
ТЕСТ: Колко е стара душата ти?
ТЕСТ: Кой мъж от „Приятели“ е перфектният за теб?
Хороскоп
Овен
Телец
Близнаци
Рак
Лъв
Дева
Везни
Скорпион
Стрелец
Козирог
Водолей
Риби