снимка: pixabay.com 

Време е тестът да покажи какъв супергерой си спрямо твоите лични качества.

За какво най-често те търсят хората около теб?
Най-често ме търсят за работя. Винаги има с какво да помогна или да дам съвет. Най-често ме търсят мъже, които искат да ме поканят да излезем. Добре, че не винаги им давам истинския си номер. Търсят ме за съвети от всякакво естество. Винаги имам с какво да помогна. За всичко. Търсят ме по най-различни причини, но обикновено за съвет или помощ. Когато има да се свърши нещо, обикновено аз съм на среща.
Какво най-много обичаш да правиш след работа?
Да чета книга или да гледам филм. Да изляза с любимия. Да си довърша проекта, по който работя. Да се видя с приятели, близки, роднини.
Мъжът до теб...?
Де да беше само един. Нямам време за мъже, точно сега залагам на кариерата си. Някой, който обича същите неща като мен. Такъв, с който мога да споделя живота си. Не би се оправил без мен.
Как си представяш перфектната ваканция?
На място без деца и отговорности. Може би на СПА, където ще ме глезят по цял ден. На някое романтично място с много специален човек. Нямам време за ваканция, има да се върши работа. Перфектната ваканция включва далечно пътуване до екзотично място.
Какво е хобито ти?
Да излизам с приятелки, с които да срещаме нови симпатични мъже. Обикновено включва курс по език или допълнителна квалификация. Да пътувам. Да спортувам. Това е перфектното хоби, с което да се отърсиш от многото задължения и стрес.
Приятелка ти звъни с проблем. Какво ще направиш?
Ще трябва да й звънна след работа, защото сега съм заета. След като има нужда от помощ, ще се отзова. Приятелите са за това. Ако е за мъж, веднага знам какво да й кажа. Ще й дам най-добрия съвет, стига аз да не съм заета с мъж по това време. Ще й кажа какво мисля по въпроса и какво аз бих направила.
Какво мислиш за децата?
Обожавам ги и те мен. Децата са смисълът на живота. Някой ден вероятно ще съм готова да имам свои, но сега не съм достатъчно уседнала за това. Не съм фен на децата, не си се представям като майка. Харесвам ги, разбира се, но изискват много време и отговорност.
 

Коментирай >