ТЕСТ: Каква е женската ти суперсила?

Разбери кои са най-силните ти страни и в кои области имаш още да поработиш 

ТЕСТ: Каква е женската ти суперсила?

снимка: pixabay.com 

Жените сме едни своеобразни супергерои. Успяваме с всичко, борим се с месечни неразположения и хормони, някои от нас отглеждат и деца, градят успешна кариера и успешно градят щастлив живот. 

Какво е супергероят обаче без суперсили? Време е тестът да покажe какъв супергерой си спрямо твоите лични качества и какви суперсили притежаваш.

За какво най-често те търсят хората около теб?
Най-често ме търсят за работя. Винаги има с какво да помогна или да дам съвет. Най-често ме търсят мъже, които искат да ме поканят да излезем. Добре, че не винаги им давам истинския си номер. Търсят ме за съвети от всякакво естество. Винаги имам с какво да помогна. За всичко. Търсят ме по най-различни причини, но обикновено за съвет или помощ. Когато има да се свърши нещо, обикновено аз съм на среща.
Какво най-много обичаш да правиш след работа?
Да чета книга или да гледам филм. Да изляза с любимия. Да си довърша проекта, по който работя. Да се видя с приятели, близки, роднини.
Мъжът до теб...?
Де да беше само един. Нямам време за мъже, точно сега залагам на кариерата си. Някой, който обича същите неща като мен. Такъв, с който мога да споделя живота си. Не би се оправил без мен.
Как си представяш перфектната ваканция?
На място без деца и отговорности. Може би на СПА, където ще ме глезят по цял ден. На някое романтично място с много специален човек. Нямам време за ваканция, има да се върши работа. Перфектната ваканция включва далечно пътуване до екзотично място.
Какво е хобито ти?
Да излизам с приятелки, с които да срещаме нови симпатични мъже. Обикновено включва курс по език или допълнителна квалификация. Да пътувам. Да спортувам. Това е перфектното хоби, с което да се отърсиш от многото задължения и стрес.
Приятелка ти звъни с проблем. Какво ще направиш?
Ще трябва да й звънна след работа, защото сега съм заета. След като има нужда от помощ, ще се отзова. Приятелите са за това. Ако е за мъж, веднага знам какво да й кажа. Ще й дам най-добрия съвет, стига аз да не съм заета с мъж по това време. Ще й кажа какво мисля по въпроса и какво аз бих направила.
Какво мислиш за децата?
Обожавам ги и те мен. Децата са смисълът на живота. Някой ден вероятно ще съм готова да имам свои, но сега не съм достатъчно уседнала за това. Не съм фен на децата, не си се представям като майка. Харесвам ги, разбира се, но изискват много време и отговорност.
 

Коментирай »
Още по темата
ТЕСТ: На кое животно приличаш? ТЕСТ: На кое животно приличаш?
ТЕСТ: Звезда ли си? ТЕСТ: Звезда ли си?
ТЕСТ: Как се отнасяш с околните? ТЕСТ: Как се отнасяш с околните?
ТЕСТ: Интроверт или екстроверт си? ТЕСТ: Интроверт или екстроверт си?
ТЕСТ: Колко са големи амбициите ти? ТЕСТ: Колко са големи амбициите ти?
ТЕСТ: Каква птица си? ТЕСТ: Каква птица си?
ТЕСТ: Умееш ли да се радваш на живота? ТЕСТ: Умееш ли да се радваш на живота?
ТЕСТ: Каква си в очите на другите? ТЕСТ: Каква си в очите на другите?
Препоръчваме още
ТЕСТ: Кажи ми коя зодия е гаджето ти и разбери колко много те обича ТЕСТ: Кажи ми коя зодия е гаджето ти и разбери колко много те обича
ТЕСТ: Защо все още си необвързана? ТЕСТ: Защо все още си необвързана?
ТЕСТ: Кой е мъжът, който ще разбие сърцето ти? ТЕСТ: Кой е мъжът, който ще разбие сърцето ти?
ТЕСТ: Как ще се справиш с нашествие на плюшени зомби мечета? ТЕСТ: Как ще се справиш с нашествие на плюшени зомби мечета?
ТЕСТ: Страхове, мании и комплекси: Какво те измъчва най-много? ТЕСТ: Страхове, мании и комплекси: Какво те измъчва най-много?
ТЕСТ: Приемаш ли критика? ТЕСТ: Приемаш ли критика?
ТЕСТ: Какво е времето вътре в теб в момента? ТЕСТ: Какво е времето вътре в теб в момента?
ТЕСТ: Кой е господин „Перфектен“ за теб? ТЕСТ: Кой е господин „Перфектен“ за теб?
ТЕСТ: Кой е най-големият ти страх? ТЕСТ: Кой е най-големият ти страх?
ТЕСТ: Добър приятел ли си? ТЕСТ: Добър приятел ли си?
ТЕСТ: Кажи ми любимия си цвят и ще разкрия най-голямата ти сила ТЕСТ: Кажи ми любимия си цвят и ще разкрия най-голямата ти сила
Тест на личността: Каква порода котка си? Тест на личността: Каква порода котка си?
Хороскоп
Овен
Телец
Близнаци
Рак
Лъв
Дева
Везни
Скорпион
Стрелец
Козирог
Водолей
Риби