Седем тайни знака, че те харесва

Разбери харесва ли те или просто си внушаваш

снимки: pixabay.com

Независимо дали избраникът на сърцето ти е близък човек, когото виждаш всеки ден или просто тайна любов, има няколко знака, които ще ти подскажат доколко чувствата ви са взаимни. Ето ги и тях:

Близостта – ако те харесва ще иска да е близо до теб…физически. Наблюдавай дали скъсява дистанцията когато разговаря с теб. Ако ти стори твърде близо, значи иска да се сближи с теб по всякакъв начин. И още от езика на тялото:

Навежда се – накланя ли се към теб, когато разговаряте или очаква ти да се приближиш, за да го чуеш? Ако той прави този жест значи те харесва наистина. Това е много лесен трик да разбереш доколко си е паднал по теб. 

Осем неочаквани признака, че си е паднал по теб

Погледът – гледа ли те в очите повече от няколко секунди? Това е сигурен знак, че те харесва, категорични са психолозите. Дълбочината на погледа на един мъж, винаги е право пропорционална с дълбочината на чувствата му.

Веждите – още един категоричен знак, че те харесва е ако повдига вежди когато те види. Това е мимика, която трудно се хваща, но ако забележиш нещо такова си късметлийка и той те харесва. 

Разпитва – дочу ли, че е питал за теб общите ви приятели и колеги? Когато харесваме силно някого, винаги искаме да знаем повече за него. И колкото и да е услужлив Фейсбук откъм информация, не е достатъчно. Рано или късно той ще има нужда да знае още и още за теб.

Запомня неща – помниш ли когато му каза, че мислиш да си купуваш ролери. Ако месец по-късно те попита дали си харесала ролери, означава, че те слуша и внимава в това, което му казваш. А това ако не е знак, че те харесва…

Игнорира жените наоколо – това е най-сигурният признак, че си пада по теб. Мъжете трудно задържат вниманието си само върху една жена. Много малко мъже успяват да игнорират останалите хубави жени, когато си наоколо. Ако го направи – вариантите са два – харесва те страшно много или просто е много добър „играч” и знае, че така ще те впечатли. Стискаме палци да е първото ;) 

Коментирай »
Девет начина да разбереш дали си влюбена или си внушаваш
Пет причини червенокосите жени да са невероятно секси
Разбери намеренията му за пет минути 
Симптомите на любовта
Харесваш го? 8 начина да го впечатлиш
Мъжете се влюбват по-често пролетта
Последни теми от форума
виж всички
Препоръчваме още
Предложение за четене: „Офицер и шпионин“ от Робърт Харис
Бездомни кучета в Чили станаха полицаи
Екшън премиера в Лондон с Том Круз
Предложение за четене: „Всичко, което съм“ - разтърсващата автобиография на Деми Мур
HBO излезе брилянтно от деликатната ситуация с гафа в „Игра на тронове“
Най-вкусните балкански ястия
Най-калоричните храни и напитки, за които не знаем
ТЕСТ: Как си със самочувствието?
Най-често срещаните алергии през зимата: Как да ги разпознаем
Най-големите звездни фенове на Обама
Пет трика за успешна офис свалка
10 сентенции за приятелството
Хороскоп
Овен
Телец
Близнаци
Рак
Лъв
Дева
Везни
Скорпион
Стрелец
Козирог
Водолей
Риби