снимки: pexels.com 

Харесва ли те или просто се държи мило - една от вечните дилеми на жените, особено тези с по-ниско самучвствие. Има много лесен начин да разбереш намеренията му. Само по езика на тялото. Пет минути - толкова отнема да забележиш присъстват ли сигурните признаци, които ще издадат хлътналия мъж. 

Глуповатият поглед - не искаме да бъдем груби, така че нека това да си остане между нас. Но такова понятие като "влюбен" поглед няма. За сметка на това има глупават поглед. Ако те гледа право в очите и то продължително, а и някак глуповато, най-вероятно има интерес към теб. 

Неволното докосване - чувала си го и преди, сигурни сме. Когато мъж те харесва, той няма да иска само да си говорите. Когато се обръща към теб ще иска да те докосне - по ръката, по крака, по косата, ако докосва и лицето ти - в кърпа е възан.

Посоката на обувките - доказано! Ако той се интересува от теб ще обърне тялото си към теб. Без значение дали сте в компания или на обществено място, дали сте седнали или прави. Просто забележи накъде сочи върха на обувките му - ако е към теб си на прав път ;)  

Веждите - неконтрулируем тик, който показва много. Винаги, когато някой има интерес към събеседника си, той неволно повдига вежди. Обърни внимание и ще забележиш, че и ти го правиш докато си с него. 

Усмивката - също толкова неволна, естествена и показателна. Човек може да се усмихва и без да е влюбен, но ако забележиш, че той се усмихва всеки път когато те види, още преди да си заговорила - замисли се. Усмихни му се и ти ;)  

Има още няколко начина, с които да разбереш дали чувствата ви са взаимни :) 

Не си сигурна в твоите собствени намерения? Ще ти помогнем да разбереш ;) 

Коментирай >