Разбери намеренията му за пет минути 

Има начин да разбереш какво изпитва към теб само чрез езика на тялото му 

Разбери намеренията му за пет минути 

снимки: pexels.com 

Харесва ли те или просто се държи мило - една от вечните дилеми на жените, особено тези с по-ниско самучвствие. Има много лесен начин да разбереш намеренията му. Само по езика на тялото. Пет минути - толкова отнема да забележиш присъстват ли сигурните признаци, които ще издадат хлътналия мъж. 

Глуповатият поглед - не искаме да бъдем груби, така че нека това да си остане между нас. Но такова понятие като "влюбен" поглед няма. За сметка на това има глупават поглед. Ако те гледа право в очите и то продължително, а и някак глуповато, най-вероятно има интерес към теб. 

Неволното докосване - чувала си го и преди, сигурни сме. Когато мъж те харесва, той няма да иска само да си говорите. Когато се обръща към теб ще иска да те докосне - по ръката, по крака, по косата, ако докосва и лицето ти - в кърпа е възан.

Посоката на обувките - доказано! Ако той се интересува от теб ще обърне тялото си към теб. Без значение дали сте в компания или на обществено място, дали сте седнали или прави. Просто забележи накъде сочи върха на обувките му - ако е към теб си на прав път ;)  

Веждите - неконтрулируем тик, който показва много. Винаги, когато някой има интерес към събеседника си, той неволно повдига вежди. Обърни внимание и ще забележиш, че и ти го правиш докато си с него. 

Усмивката - също толкова неволна, естествена и показателна. Човек може да се усмихва и без да е влюбен, но ако забележиш, че той се усмихва всеки път когато те види, още преди да си заговорила - замисли се. Усмихни му се и ти ;)  

Има още няколко начина, с които да разбереш дали чувствата ви са взаимни :) 

Не си сигурна в твоите собствени намерения? Ще ти помогнем да разбереш ;) 

Коментирай »
Още по темата
Съобщенията му ще издадат, че те харесва Съобщенията му ще издадат, че те харесва
Седем тайни знака, че те харесва Седем тайни знака, че те харесва
Той просто НЕ си пада по теб Той просто НЕ си пада по теб
Препоръчваме още
Дните без телевизия са ключ към по-здравословен живот Дните без телевизия са ключ към по-здравословен живот
„Очите на демона“ – заявка за нов хит от Том Егеланд (предложение за четене) „Очите на демона“ – заявка за нов хит от Том Егеланд (предложение за четене)
Предложение за четене: Умопомрачителна доза неангажиращ хумор с „Питайте Джийвс” Предложение за четене: Умопомрачителна доза неангажиращ хумор с „Питайте Джийвс”
Предложение за четене: Трилогията „Къщата на духовете”, „Дъщеря на съдбата” и „Портрет в сепия” на Исабел Алиенде Предложение за четене: Трилогията „Къщата на духовете”, „Дъщеря на съдбата” и „Портрет в сепия” на Исабел Алиенде
Аеробни и анаеробни упражнения: Как да направим тренировките си по-ефективни и кой е по-добрият начин за отслабване Аеробни и анаеробни упражнения: Как да направим тренировките си по-ефективни и кой е по-добрият начин за отслабване
Американка, родена с двойна матка, носи бебе във всяка Американка, родена с двойна матка, носи бебе във всяка
Защо толкова харесваме лошите момчета? Защо толкова харесваме лошите момчета?
Един неслучаен пътник – вдъхновяващата история на Свежа Дачева за пътя към дома Един неслучаен пътник – вдъхновяващата история на Свежа Дачева за пътя към дома
Ниският женски тембър на гласа подлудява мъжете Ниският женски тембър на гласа подлудява мъжете
Дали костариканските ленивци са носители на антибиотика на бъдещето? Дали костариканските ленивци са носители на антибиотика на бъдещето?
ТЕСТ: Лошо момиче ли си? ТЕСТ: Лошо момиче ли си?
Предложение за четене: „Ти го каза“ от Кони Палмен Предложение за четене: „Ти го каза“ от Кони Палмен
Хороскоп
Овен
Телец
Близнаци
Рак
Лъв
Дева
Везни
Скорпион
Стрелец
Козирог
Водолей
Риби