снимка: sxc.hu 

 

Спокойно можем да кажем, че най-женският филм на всички времена е „Той просто НЕ си пада по теб” (He's Just Not That Into You). Култовият американски филм от 2009 година се оказа истинска революция в женския свят и позволи на всички от нежния пол да погледнат малко по-надълбоко в мъжкото мислене. Продукцията на режисьора Кен Куапис събра на едно място имена като Бен Афлек, Дженифър Анистън, Дрю Баримор, Брадли Купър, Скарлет Йохансон и още много други големи актьори. Той преплете историите на персонажите във филма, за да ни покаже по-добре различните ситуации, в които да разберем една простичка, но вечна истина «Той просто не си пада по теб».

Няма да ти разказваме наново филмът, който ние от екипа на venera.bg спокойно наричаме „женската енциклопедия”. Ще ти припомним обаче няколкото правила, които постави той, с една едничка цел – да предпазим сърцето си, като поставим диагнозата от рано.

Той просто не си пада по теб, ако не те кани на среща. Защото ако те харесва, повярвай ни, ще го направи.

Той просто не си пада по теб, ако не ти се обажда. Мъжете знаят как да ползват телефона и ако не звъни, това не означава, че е извън страната или му се е повредил мобилният, или ти е загубил номера, или има лични проблеми...Ако не ти обажда, значи не иска да го направи.

Той просто не си пада по теб, ако не излиза с теб. «Не искам сериозна връзка» означава «Не искам сериозна връзка с теб». И да не забравяме, че ти заслужаваш много повече от това.

Той просто не си пада по теб, ако спи и с други момичета защото иска «отворена връзка». Това НИКОГА не е добро оправдание за изневяра.

Той просто не си пада по теб, ако иска да те вижда само когато е пиян. Ако те харесва, той ще иска да е с теб и без да е на няколко чашки.

Той просто не си пада по теб, ако скъса с теб. Щом го е направил веднъж, значи го е искал. Недей да се събираш и разделяш с него всяка седмица. И не се ласкай, че му липсваш – разбира се, че е така, но щом го е направил, заслужава да му липсваш.

Той просто не си пада по теб, ако е женен (и други странни варианти на това да е зает). Ако не можеш да си с него свободно, то това не е връзка. Когато не е изцяло твой, той е изцяло неин.

На официалната фейсбук страница на филма, ще намерим и няколко съвета, към които няма да сбъркаме ако се придържаме стриктно.

Не излизай с мъж, който не те е поканил пръв.

Не излизай с мъж, който би те накарал да го чакаш на телефона.

Не излизай с мъж, който не е сигурен, че иска да е с теб.

Не излизай с мъж, който те кара да се чувстваш непривлекателна.

Не излизай с мъж, който се страхува да говори за бъдещето ви.

При никакви обстоятелства не излизай с мъж, който веднъж те е зарязал.

Не излизай с мъж, който е женен.

И така момичета, ако успеем да се придържаме поне малко към тези безценни съвети, може би ще направим първата стъпка към откриването на правилния човек.

Коментирай >