Пет причини да се откажеш от него

Кога е дошъл моментът, в който трябва да се отдръпнеш

Пет причини да се откажеш от него

снимка: morguefile.com

Има момент, в които трябва да се откажеш от обекта на желанията си, защото няма никакъв шанс да си с него. След дълго ходене по мъките и ежедневно разбиване на сърцето ти, понякога просто трябва да вдигнеш ръце. Как да разбереш, че моментът е дошъл и е най-добре да сложиш край на агонията си?

Той все още не знае името ти или го знае, но често го забравя, или дори не е сигурен коя си самата ти, или открито показва, че не се и опитва да разбере. Може би в някакъв момент трябва да спреш да се запознаваш с него и да го оставиш настрани. И вече половин година отказва да те потвърди поканата ти във фейсбук.

Той по никакъв начин не е заинтересован от теб – не те вижда, не те чува, не те харесва, не ти обръща никакво внимание. И ако те е поздравил като те е видял не означава, че е влюбен в теб – означава, че е добре възпитан. Не се залъгвай, ако той продължава да не те вижда, никога няма да те види. Спри да се опитваш да му се навираш пред лицето и ориентирай емоциите си към някой друг.

Отказва да бъде с теб – каква по-добра причина да се откажеш от него? Ако въпреки всичките ти усилия и женски трикове така и не се получава нищо между вас, няма и да се получи. И запомни – дори и веднъж, под влиянието на алкохола да сте имали своята свалка, ако той отказва да я повтори, просто няма да се случи. Не забравяй, че за това са нужни двама и отстъпи крачка назад.

Разказва ти за жените, с които се занимава в момента или за приятелката си, с която е обвързан. Фактът, че е с друга жена или жени и не е с теб е показателен. Какво повече можеш да очакваш? Ако открито не проявява такъв интерес към теб, най-вероятно няма да го направи. А започне ли да те възприема като най-добрата си приятелка, връщане назад няма.

Загубила си достатъчно време от живота си, в което си била обсебена от него и е крайно време да продължиш напред. Помниш ли кога беше последният път, в който се загледа по друг мъж или даде телефонния си номер на някой, или просто ей така за забавлението се поцелува с непознат в клуба? Ти през цялото време беше заета да гледаш гърба на възлюбения си, докато той се отдалечава. Не мислиш ли, че е крайно време да се откажеш и да продължиш напред?

 

Коментирай »
Още по темата
Как се лекува любовна мъка Как се лекува любовна мъка
Петте причини да скъсаш с него Петте причини да скъсаш с него
Той просто НЕ си пада по теб Той просто НЕ си пада по теб
Препоръчваме още
Питър Мей се завръща с пророческия трилър „Карантина“ (предложение за четене) Питър Мей се завръща с пророческия трилър „Карантина“ (предложение за четене)
Женските черти и навици, които мъжете ненавиждат Женските черти и навици, които мъжете ненавиждат
ТЕСТ: Умееш ли да флиртуваш? ТЕСТ: Умееш ли да флиртуваш?
„Всичко винаги е съвършено!“ – изкуството да приемаш нещата такива, каквито са (предложение за четене) „Всичко винаги е съвършено!“ – изкуството да приемаш нещата такива, каквито са (предложение за четене)
Захарта е най-популярният наркотик Захарта е най-популярният наркотик
Мъжките на най-малката зъбата жаба прегръщат малките си Мъжките на най-малката зъбата жаба прегръщат малките си
11 объркващи начина, с които той ти показва, че те харесва 11 объркващи начина, с които той ти показва, че те харесва
Предложение за четене: „Това е Нидерландия или защо лалетата са различни“ - в духа на „Така го правят датчаните“ Предложение за четене: „Това е Нидерландия или защо лалетата са различни“ - в духа на „Така го правят датчаните“
Най-възбуждащите аромати за мъжете Най-възбуждащите аромати за мъжете
ТЕСТ: Звезда ли си? ТЕСТ: Звезда ли си?
Бебетата започват да учат език преди раждането си? Бебетата започват да учат език преди раждането си?
„Войната и мирът“: „Философски закуски“ за деца (предложение за четене) „Войната и мирът“: „Философски закуски“ за деца (предложение за четене)
Хороскоп
Овен
Телец
Близнаци
Рак
Лъв
Дева
Везни
Скорпион
Стрелец
Козирог
Водолей
Риби