Пет причини да се откажеш от него

Кога е дошъл моментът, в който трябва да се отдръпнеш

снимка: morguefile.com

Има момент, в които трябва да се откажеш от обекта на желанията си, защото няма никакъв шанс да си с него. След дълго ходене по мъките и ежедневно разбиване на сърцето ти, понякога просто трябва да вдигнеш ръце. Как да разбереш, че моментът е дошъл и е най-добре да сложиш край на агонията си?

Той все още не знае името ти или го знае, но често го забравя, или дори не е сигурен коя си самата ти, или открито показва, че не се и опитва да разбере. Може би в някакъв момент трябва да спреш да се запознаваш с него и да го оставиш настрани. И вече половин година отказва да те потвърди поканата ти във фейсбук.

Той по никакъв начин не е заинтересован от теб – не те вижда, не те чува, не те харесва, не ти обръща никакво внимание. И ако те е поздравил като те е видял не означава, че е влюбен в теб – означава, че е добре възпитан. Не се залъгвай, ако той продължава да не те вижда, никога няма да те види. Спри да се опитваш да му се навираш пред лицето и ориентирай емоциите си към някой друг.

Отказва да бъде с теб – каква по-добра причина да се откажеш от него? Ако въпреки всичките ти усилия и женски трикове така и не се получава нищо между вас, няма и да се получи. И запомни – дори и веднъж, под влиянието на алкохола да сте имали своята свалка, ако той отказва да я повтори, просто няма да се случи. Не забравяй, че за това са нужни двама и отстъпи крачка назад.

Разказва ти за жените, с които се занимава в момента или за приятелката си, с която е обвързан. Фактът, че е с друга жена или жени и не е с теб е показателен. Какво повече можеш да очакваш? Ако открито не проявява такъв интерес към теб, най-вероятно няма да го направи. А започне ли да те възприема като най-добрата си приятелка, връщане назад няма.

Загубила си достатъчно време от живота си, в което си била обсебена от него и е крайно време да продължиш напред. Помниш ли кога беше последният път, в който се загледа по друг мъж или даде телефонния си номер на някой, или просто ей така за забавлението се поцелува с непознат в клуба? Ти през цялото време беше заета да гледаш гърба на възлюбения си, докато той се отдалечава. Не мислиш ли, че е крайно време да се откажеш и да продължиш напред?

 

Коментирай »
Как се лекува любовна мъка
Петте причини да скъсаш с него
Той просто НЕ си пада по теб
Последни теми от форума
виж всички
Препоръчваме още
Предшественици на хората са оцелели след астероида, убил динозаврите
Той не знае дали си дебела
Най-възбуждащите аромати за мъжете
За доверието и оргазма или защо не трябва да смесваме секса с алкохол
Пет стилни съвета за жегите
Предложение за четене: „Вирджиния Улф“ - удивителен портрет на иконата на литературния модернизъм
5 добри причини да запазите дългата си коса
Какво не знаем за наденицата: 11 любопитни факти
Седем храни и напитки за спортуващите дами
Почина фронтменът на Children of Bodom Алекси Лайхо
„Замалек“ - роман за съдбата от непрежалимия Деян Тиаго-Станкович (предложение за четене)
13 вредни мисли, които да прогоните веднага
Хороскоп
Овен
Телец
Близнаци
Рак
Лъв
Дева
Везни
Скорпион
Стрелец
Козирог
Водолей
Риби