снимка: .morguefile.com

Време е да си припомним основните начини, с които да се излекуваш от любовната мъка. Има няколко основни правила, които не трябва да забравяш, ако искаш процесът да приключи по-бързо и безболезнено :)

Малките удоволствия

Ако наскоро са ти скъсали сърцето, наблегни на малките удоволствия, които ще те накарат да се почувстваш щастлива. Когато си позволиш от забранения любим десерт или някоя тестена закуска, ще почувстваш момента специален. Същото ще се случи и ако си позволиш повече бира, от която по принцип се дебелее или си купиш нещо много скъпо, за да си повдигнеш настроението. Разбира се не прекалявай с малките подаръците, с които да се поглезиш, за да можеш да се познаеш когато се видиш в огледалото след месец.

Шопинг терапия

Не случайно хората го наричат "терапия". Не се страхувай да похарчиш точно толкова пари, колкото можеш и искаш. Купи си онези невероятни обувки с токчета, за които мечтаеш от толкова време. Ако наистина толкова много харесваш онази блузка или прекрасните цветни дънки, в които си влюбена 0- направи го. Купи си всичко, което ще те направи щастлива, пък после все някак ще се оправиш с безпаричието. Така поне ще имаш други неща, за които да мислиш, различни от него ;)

Купонясвай

Няма нищо лошо в това да преодолееш мъката от раздялата като излезеш с приятели и се напиеш на някой голям купон. Най-вероятно така ще направиш редица глупости, за които после ще се сещаш дълго. Бурните танци, свалката с непознат и големите излагации са само малка част от перфектния купон, за които ще се сещаш дълго след това. Отдай се на младежки изпълнения и ще спреш да мислиш за него.

Пътувай

...ако можеш. Това е най-трудно постижимият съвет, но ако има как хвани си автобуса и попътувай. Дали ще идеш на гости на приятели някъде из страната или ще вземеш най-добрата си приятелка и ще посетите някое екзотично място в чужбина, няма значение. Така няма да минаваш постоянно покрай местата, в които си била с него и ще се отървеш от познатите гледки и ситуации, в които обикновено присъства той. След това ще се върнеш като нова. Всичко това лекува гарантирано.


 

Коментирай >