снимки: sxc.hu

Всеизвестно е, че българинът оставя всичко за последния момент. Точно както е всеизвестно и че българинът е скептичен към празника на влюбените 14 февруари, а масово избира да почита виното на този ден. Романтичните души обаче винаги мечтаят за някого в най-любовния ден от годината, а често се чувстват самотни, когато няма с кого да празнуват 14 февруари.

Разказахме ви вече за концепцията на Speed Dating и начините да откриеш любовта „набързо“. Сега организаторите на този вид срещи предлагат специална програма за 13 февруари – навечерието на деня на влюбените и както се казва – последният момент да откриеш сродната си душа, с която да празнуваш :)

Концепцията е ясна - „Намери си гадже за 14 Февруари, не бъди сам/a в деня на влюбените“. Тази вечер Speed Dating ще има в София и Варна, като идеята е да срещнеш любовта в навечерието на най-романтичния празник или поне да откриеш с кого да го празнуваш. „Тази нощ предизвикваме, стрелите на Купидон, да стрелят към жени (20-29 год.) и мъже (23-32 год.), ела и си опитай късмета", призовават организаторите :) Можеш да се регистрираш тук.

Ако все пак не си привърженик на празника на влюбените или много го харесваш, но няма с кого, винаги можеш да постъпиш по български. Събери се с приятелки по женски, така че да можете да обсъдите мъжете, детското им поведение, вечната им безотговорност... и почетете празника на виното ;)

 

Коментирай >