снимка: pexels.com

Кога пеперудите в стомаха и подкосяването на краката са преминали в нещо повече? Ето как да разбереш дали си в плен на любовта ;) 

Щастлива си

Влюбените жени имат свойството да са щастливи и то без причина...Ако усещаш, че заспиваш и се събуждаш с усмивка, мислейки си за него, първият симптом е налице. Когато те ядосат в работата, някак си не успяват да те сломят, защото знаеш, че ще го видиш по-късно. Ако се усещаш странно щастлива, не се притеснявай - просто вероятно си влюбена.

via GIPHY

Нарушаваш принципите си

Това е сигурен признак, че увлечението ти е преминало в нещо повече. Когато си влюбена правиш за него неща, които противоречат на принципите ти. Като започнем от това да прекарваш голямата част от времето си само с него и стигнем до секса без презерватив. Влюбените жени много лесно забравят за принципите си.

Трудно те привличат други мъже

Още един признак на любовта е когато се огледаш наоколо и не видиш нищо интересно. Ако забележиш, че мъже, които са те привличали преди, сега са ти безразлични, определено си се задълбочила в чувствата си към него. Освен това влюбените жени често се припознават на улицата в обекта на желанието си. Ако и това ти се случва, то всичко е ясно.

via GIPHY

Изводът е един - ако симптомите са налице, страдаш от любов. Не се притеснявай, това се лекува с много време. Междувременно се опитай да се насладиш на момента :)

Коментирай >