5 необичайни места, на които може да срещнеш голямата любов

Ако сте посетили всички възможни барове в града си, запознали сте се с всички мъже, с които вашите приятелки са се опитали да ви сватосат и въпреки усилията ви не сте намерили принца, то тогава сменете стратегията

5 необичайни места, на които може да срещнеш голямата любов

снимка: Форум Филм България

Голямата ви любов закъснява за срещата си с вас, дали заради натоварения трафик или заради проблем с навигацията, няма значение. Защо не го улесните като скъсите дистанцията помежду ви, буквално. Как се питате вие? Отговорът на въпроса след малко…

Ако сте посетили всички възможни барове в града си, запознали сте се с всички мъже, с които вашите приятелки са се опитали да ви сватосат и въпреки усилията ви не сте намерили принца, то тогава сменете стратегията.

Потърсете го там, където най-малко очаквате да ви връхлети любовта, не поредната обаче, а истинската. Списъкът ми с нетипични места включва:

1. Улицата/ автобусната спирка

Разхождайки се се разминавате с чаровно момче, което ви гледа с любопитство. Не свеждайте глава, нито се изчервявайте, а просто му се усмихнете. В отговор може да получите същото или пък едно „Здравей!” за начало.

А що се отнася до отегчителното чакане на спирка – кой би могъл да предположи, че след един въпрос като „С кой автобус да стигна до центъра? ” може да последва друг като „ Желаете ли да излезем довечера? ”

2. Влакът/ автобусът

Пътуването сами ви се струва безкрайно? Ами огледайте се за интересен пътник, който може да ви избави от времевата дупка, в която сте попаднали. Може би и на него му е скучно.

Предложете му от вашите солети и го попитайте на къде се е запътил. По-късно може да обсъждате къде ще ви води следващия уикенд.

3. Киното/ театърът

Прожекцията/ постановката вече е приключила, а отвън, на стълбите, лъчезарен мъж ви спира, за да ви каже, че имате усмивка, за която би дал всичко, което пожелаете. Дайте му шанс и вижте какво ще излезе.

4. Паркът

Обичате да прекарвате времето си, четейки в парка? Книгата е повод за разговор, от който се възползват редица необвързани мъже.

Ако пък сте на разходка с кучето си, то силният му нюх може да ви отведе при специалния човек, с когото вероятно в бъдеще ще се грижите заедно за домашния си любимец.

5. Вкъщи

Звучи невъзможно, нали? Да, ама не! Омръзнало ви е постоянно да чувате от близките си как любовта няма да потропа на вратата ви сама и как трябва да излезете навън, за да я намерите. Не е така! И за да подкрепя тезата си с доказателства давам няколко примера:

1. Нямате достъп до интернет, уведомили сте доставчика си и ето, че на помощ ви се притичва един страхотен мъж, който освен компютърния проблем, може да реши и този със сърцебиенето ви.

2. Симпатичният ви съсед звъни на вратата, за да ви съобщи, че ще прави купон у тях и би искал да ви покани. Приемете поканата му и нека любовната фиеста започне.

3. Излишно е да споменавам и социалните мрежи, в които имате стотици приятели, някои, от които може да се превърне и в „нещо повече”.

4. Ако къщата ви гори, то ето ви повод да се запознаете с безстрашния пожарникар, който ще потуши пожара в жилището ви, но за сметка на това ще запали друг в съцето ви. Шегувам се, разбира се, макар да знам, че идеята да бъдете с мъж в униформа е твърде примамлива.

Не се отказвайте ако в началото не постигнете желания успех. Мъжът мечта е някъде там и се чуди, също като вас, кога и къде ще ви срещне. Мислете позитивно и някой прекрасен ден ще се окажете в прегръдките на човека, който ще ви отведе до олтара.

Коментирай »
Още по темата
Секс по приятелски: Основни правила на "приятелството с привилегии" Секс по приятелски: Основни правила на "приятелството с привилегии"
Наистина ли се влюбваме в определен тип мъже? Наистина ли се влюбваме в определен тип мъже?
Болни ли сте от любов? Ето какви са симптомите Болни ли сте от любов? Ето какви са симптомите
ТЕСТ: Кога ще срещнеш голямата любов? ТЕСТ: Кога ще срещнеш голямата любов?
10 мита за секса и мъжете, които всъщност са пълна глупост 10 мита за секса и мъжете, които всъщност са пълна глупост
Влюбени разкриват какъв е ключът към щастлива връзка Влюбени разкриват какъв е ключът към щастлива връзка
Когато списъкът с критерии за идеалния мъж се окаже най-голямата пречка Когато списъкът с критерии за идеалния мъж се окаже най-голямата пречка
Не ти върви в любовта? Ето как да предизвикаш късмета си Не ти върви в любовта? Ето как да предизвикаш късмета си
11 объркващи начина, с които той ти показва, че те харесва 11 объркващи начина, с които той ти показва, че те харесва
Пет лесни начина да заговориш непознат (за начинаещи) Пет лесни начина да заговориш непознат (за начинаещи)
Как да го впечатлиш само с една реплика според зодията Как да го впечатлиш само с една реплика според зодията
Три безопасни флирт реплики Три безопасни флирт реплики
Защо мъжете те виждат като „само приятел“ и 5 начина да го промениш Защо мъжете те виждат като „само приятел“ и 5 начина да го промениш
Шест деликатни начина да направиш първата крачка Шест деликатни начина да направиш първата крачка
3 неща, които никога да не казваш на мъж – по съветите на мъж (ВИДЕО) 3 неща, които никога да не казваш на мъж – по съветите на мъж (ВИДЕО)
Не можем да им устоим: 4 типа мъже, които винаги пленяват сърцата ни Не можем да им устоим: 4 типа мъже, които винаги пленяват сърцата ни
5 типа мъже, на които си струва да дадеш шанс 5 типа мъже, на които си струва да дадеш шанс
Симптомите на любовта Симптомите на любовта
Най-вероятно е да срещнеш любовта в... Най-вероятно е да срещнеш любовта в...
Препоръчваме още
Колко струват услугите, които ни предоставят подводните гори от водорасли Колко струват услугите, които ни предоставят подводните гори от водорасли
Четири прости правила за по-вълнуващ секс Четири прости правила за по-вълнуващ секс
Да сготвим по кралски: Рецептата за френския киш от коронацията на Чарлз III Да сготвим по кралски: Рецептата за френския киш от коронацията на Чарлз III
Най-доброто място за секс, ако искате да горите повече калории Най-доброто място за секс, ако искате да горите повече калории
7 стъпки да го върнеш при себе си, без да изглеждаш отчаяна 7 стъпки да го върнеш при себе си, без да изглеждаш отчаяна
„Да се завърнеш за Коледа“ и да (пре)откриеш сродната си душа (предложение за четене) „Да се завърнеш за Коледа“ и да (пре)откриеш сродната си душа (предложение за четене)
Първо българско издание с пиеси на Ларш Нурен (предложение за четене) Първо българско издание с пиеси на Ларш Нурен (предложение за четене)
Да се приготвя туршия е традиция Да се приготвя туршия е традиция
Изтъкнатият историк Александър Стоянов проследява живота на „Наполеон“ (предложение за четене) Изтъкнатият историк Александър Стоянов проследява живота на „Наполеон“ (предложение за четене)
Кучетата се притесняват, когато стопаните им са стресирани Кучетата се притесняват, когато стопаните им са стресирани
Секс по вампирски Секс по вампирски
ТЕСТ: Как си със самочувствието? ТЕСТ: Как си със самочувствието?
Хороскоп
Овен
Телец
Близнаци
Рак
Лъв
Дева
Везни
Скорпион
Стрелец
Козирог
Водолей
Риби