снимка: pexels.com

Имаш ли чувството, че се въртиш в омагьосан кръг, в който просто не ти върви с мъжете? Каквото и да правиш, колкото и да се стараеш, накрая пак си сама.

Запази спокойствие, не си карък, а просто си в такъв период. Вероятно вече нямаш търпение той да свърши. Ако си готова за нови любовни приключения, но те все не идват, опитай да промениш нещо ;)

Излез от ролята на жертва, спри да се самосъжаляваш, да си внушаваш, че си най-нещастният човек в любовта и да се оплакваш на всички около теб. Това няма да помогне, само ще навреди. Никой не се влюбва във вечно мрънкаща и меланхолична „жертва“ ;)

via GIPHY

Спри да избираш грешните мъже. Ако всеки път се влюбваш в едни и същи мъже, с които ти се случват едни и същи проблеми, те разбиват сърцето ти по един и същи начин. Дай шанс на различен тип мъже, такива, с които досега не си била.

Шест причини да си по-щастлива без гадже

Не се престаравай. Колкото по-дълго сме необвързани, толкова по-склонни сме да се престараваме за всеки мъж, който ни е обърнал внимание. А точно това отблъсква мъжете и ни прави безинтересни. Не насилвай късмета си, остави го сам да те намери :)

Забавлявай се, отдай се на други занимания, различни от това да търсиш правилния мъж и го остави той да те намери. Излизай по-често, танцувай, спортувай, забавлявай се, намери си хоби. Любовта обикновено идва тогава, когато най-малко мислиш за нея.

via GIPHY

Седем начина да се справиш с несподелената любов

Бъди уверена в себе си. Самочувствието е най-сексапилната черта във всяка жена. Бъди уверена в собствените си качества, способности и стойност и ще преобърнеш късмета си ;)

И още за късмета в любовта:

Най-вероятно е да срещнеш любовта в...

Симптомите на любовта

Шест причини да си все още необвързана

Коментирай >