Той е готов за сватба – знаците, които няма да забележиш

Три знака, че той се кани да ти предложи

Той е готов за сватба – знаците, които няма да забележиш

снимка: Нова ТВ 

С него сте заедно отдавна и ти вече си готова за сватба. Той обаче не споменава нищо, не го хващаш да ти търси пръстен и по нищо не личи, че големият момент наближава. Има няколко сигурни знака, че съвсем скоро и той ще е готов за сватба. Ето ги и тях:

Приятелите му се женят

Един мъж ще се замисли за сватба, ако приятелите му също го правят. Ако вече почти не са останали необвързани мъже в компанията му, съвсем скоро и той ще започне да се замисля за голямата крачка.

via GIPHY

Общото ви бъдеще

Напоследък плановете му за живота включват и теб, вече казва „ние“, вместо досегашното „аз“, говори за общ дом, общо бъдеще, планира почивката си спрямо твоята...Всичко това са сигурни знаци, че вече е готов за нещо сериозно.

Пет признака, че връзката ви е сериозна

Сближава се с приятелките/роднините ти

Той започва да проявява внезапен интерес към семейството ти и приятелките ти. Все по-често се събирате, той инициира общите ви срещи, започва да се вижда с тях и без теб. Ако всичко това е налице, може би скоро ще видиш и диамант на пръста си ;)

via GIPHY

И още за бъдещите булки:

Мечтаното предложение за брак

Създадоха годежен пръстен с проследяващо устройство

Бракът и сексът в цифри

Коментирай »
Още по темата
Как да разбера дали той е „на моята вълна”? Как да разбера дали той е „на моята вълна”?
Седем знака, че излизаш с добро момче Седем знака, че излизаш с добро момче
1/3 от мъжете биха се оженили без любов, стига жената да е „добра съпруга“ 1/3 от мъжете биха се оженили без любов, стига жената да е „добра съпруга“
Най-подходящото време за сватба Най-подходящото време за сватба
Забраните в сериозната връзка Забраните в сериозната връзка
Препоръчваме още
Никога не му задавай тези въпроси Никога не му задавай тези въпроси
Да се запознаеш с потенциала на детето си: „Астрология за родители“ от Хули Леонис (предложение за четене) Да се запознаеш с потенциала на детето си: „Астрология за родители“ от Хули Леонис (предложение за четене)
Вълшебните билки и подправки Вълшебните билки и подправки
Един кръстопът и три решения: Какво разкрива изборът ти за твоя характер Един кръстопът и три решения: Какво разкрива изборът ти за твоя характер
Комарите предпочитат любителите на бира Комарите предпочитат любителите на бира
Как да разпознаем лъжата: 5 невербални сигнала от езика на тялото Как да разпознаем лъжата: 5 невербални сигнала от езика на тялото
„Светът във война. 1939-1945“ от Макс Хейстингс – венецът на военната историческа литература (предложение за четене) „Светът във война. 1939-1945“ от Макс Хейстингс – венецът на военната историческа литература (предложение за четене)
Страдам ли от сезонна депресия? Симптомите, по които ще я разпознаем Страдам ли от сезонна депресия? Симптомите, по които ще я разпознаем
Седемте смъртни гряха на американската мечта оживяват в „Уендиго“ от Стефан Стефанов (предложение за четене) Седемте смъртни гряха на американската мечта оживяват в „Уендиго“ от Стефан Стефанов (предложение за четене)
Д-р Енджи Касабие казва „Не“ на диетите!“ (предложение за четене) Д-р Енджи Касабие казва „Не“ на диетите!“ (предложение за четене)
ТЕСТ: Избери си емоджи и ще ти разкрия една тайна за теб! ТЕСТ: Избери си емоджи и ще ти разкрия една тайна за теб!
Вкусно, полезно и потиска апетита – вълшебното авокадо Вкусно, полезно и потиска апетита – вълшебното авокадо
Хороскоп
Овен
Телец
Близнаци
Рак
Лъв
Дева
Везни
Скорпион
Стрелец
Козирог
Водолей
Риби