снимка: pexels.com 

Всяка жена си мечтае да открие доброто момче и обикновено това е мъжът, с когото накрая оставаме.

Минаваме през какво ли не, преди да го срещнем, често го отхвърляме, а когато най-накрая сме готови за него, го откриваме. Ето как да го разпознаем ;)

Той те обича, освен това те цени и боготвори, държи се с теб като с принцеса, не пропуска повод да докаже любовта си – цветя, шоколад, комплименти... Не пресмята времето си, защото винаги иска да го прекарва с теб ;)

Учтив е с приятелите и близките ти, защото е добро момче. Той се отнася към тях с уважение, приема недостатъците им и ги цени, просто защото знае, че те са важна част от живота ти :)

via GIPHY

Уважава те, уважава мнението ти, недостатъците ти, капризите ти. Говори ти мило и никога не те обижда.

Не можем да им устоим: 4 типа мъже, които винаги пленяват сърцата ни

Той ти е верен или поне така се предполага. Няма човек, който да е застрахован от изневярата. Но доброто момче е по-вероятно да не се изкуши да кривне от правия път.

via GIPHY

Държи се добре с околните, доброто момче не е мило само към теб и приятелите ти. Той се държи добре и със сервитьора и с продавача, и с момчето в киното. Подхожда с уважение и добронамереност към хората, които среща :)

Глези те, грижи се за теб, угажда на прищявките ти...най-общо те носи на ръце. Ако наистина е добро момче, това ще продължи дълго :)

via GIPHY

Има сериозни намерения към теб и връзката ви. Не се притеснява да казва „ние“ вместо „аз и ти“, планира почивките ви заедно и гледа на теб, като на жената, с която иска да бъде :)

И още за добрите и лошите момчета:

Защо никога не избираме добрите момчета?

Мечтаното предложение за брак

Защо лошите момчета са толкова секси?

Коментирай >