снимка: Форум Филм България

Лош поглед, студено излъчване, никакви усмивки, кожени дрехи - това е лошото момче, но от филмите. С какво разполагаме ние? Наперени, самоуверени, егоистични, лоши момчета. И въпреки това сме привлечени от тях. Защо?

Може би защото са някак си недостъпни. Не само мъжете обичат да ловуват. Нека да си признаем, че когато някой ни е в краката, рядко ни е толкова интересен, колкото този, който ни дава противоречиви сигнали? Това ни привлича, защото не знаем какво ще направи във всеки едни момент. Може да флиртува с теб много очевидно, а след малко да се прави, че не те познава. И колкото и да странно, на нас това ни харесва.

Лошите момчета сякаш са по-мъжествени. Трудно ще видиш такъв мъж да плаче, да хленчи, да се оплаква и всичко останало, което правят добрите момчета. Той е смел, силен и най-вече неустоим.

Добрите момчета са готови да дадат това, което всяка жена иска - добро отношение, уважение, те са мили, по-склонни са да се обвържат, правят романтични подаръци и изненади. И въпреки това са засенчени от сексапила на лошите момчета. Ако и ти си толкова нерационално привлечена от тях, остава само един съвет: с лошите момчета, бъди лошо момиче

Коментирай >