Пикът на изневерите за годината

Най-възможно е да изневериш на седми януари 2013 година, предупреждава великобритански сайт за извънбрачни връзки.

Пикът на изневерите за годината

снимки: sxc.hu

Най-подходящият ден за изневяра през годината е днес, предупреждава изследване на британския сайт IllicitEncounters.com. Очаква се на седми януари да се увеличи броят на хората, които търсят извънбрачни забавления. Причините са няколко - много хора се връщат днес на работа, след дългата почивка с любимия.

По Коледа и Нова година е възможно да сме се наситили на половинката си, а днес да е денят, в който да поискаме нещо или някой по-различен от него. За много хора днес е първият работен ден, в който се виждат с познатите, излизат от празничното еднообразие, а и лекуват следпразничната депресия.

Освен това, проучването на сайта за извънбрачни връзки предупреждава, че много от женените кривват от правия път през зимните месеци. Единствената цел - да освеждат дългите зимни и тъмни нощи...

До края на месеца се очаква над 750 хиляди женени британци да се присъединят към страницата на IllicitEncounters.com, а броят на онлайн флиртовете да нарастне главоломно.

И все пак, ако и теб днес те избие в тази посока, помисли доколко палавите ти мераци не са просто плод от всички тези изброени фактори. Ако имаш нужда от разнообразие, за да излекуваш следпразничната си депресия, то опитай да го направиш с любимия. Изберете нестандартно място, нестандартна поза, нестандартно време на денонощието, но се постарай да стоиш далече от изкушенията наоколо :)

 

Коментирай »
Още по темата
Януари - месецът на изневерите? Януари - месецът на изневерите?
От кръшкачи до верни партньори: Зодиите и тяхната склонност към изневяра От кръшкачи до верни партньори: Зодиите и тяхната склонност към изневяра
За мъжете и изневярата За мъжете и изневярата
Най-много искам комплименти, секс и шоколад Най-много искам комплименти, секс и шоколад
Защо лошите момчета са толкова секси? Защо лошите момчета са толкова секси?
Препоръчваме още
Само за периода 1993-2010 г.: Земята се е наклонила с близо 80 см Само за периода 1993-2010 г.: Земята се е наклонила с близо 80 см
Топ 5 на най-страховитите места в света (СНИМКИ/ВИДЕО) Топ 5 на най-страховитите места в света (СНИМКИ/ВИДЕО)
Най-разпространените мъжки лъжи Най-разпространените мъжки лъжи
Плодовият аромат подбужда желанието за здравословно хранене Плодовият аромат подбужда желанието за здравословно хранене
Как да превърнем диетата в успех, а не в провал Как да превърнем диетата в успех, а не в провал
Доброто наспиване подобрява сексуалния живот Доброто наспиване подобрява сексуалния живот
ТЕСТ: Каква е истинската ти възраст? ТЕСТ: Каква е истинската ти възраст?
Мъжете се харесват такива, каквито са. А жените нямат нищо против мъж с "тяло на татенце" Мъжете се харесват такива, каквито са. А жените нямат нищо против мъж с "тяло на татенце"
9 признака, че трябва да повишиш емоционалната си интелигентност 9 признака, че трябва да повишиш емоционалната си интелигентност
Заплетени мистерии и неразгадани убийства в „Кукувичето“ на Камила Лекберг (предложение за четене) Заплетени мистерии и неразгадани убийства в „Кукувичето“ на Камила Лекберг (предложение за четене)
Най-бързият начин да изстудим бирата си (ВИДЕО) Най-бързият начин да изстудим бирата си (ВИДЕО)
Как да разбием стените, зад които сме затворени Как да разбием стените, зад които сме затворени
Хороскоп
Овен
Телец
Близнаци
Рак
Лъв
Дева
Везни
Скорпион
Стрелец
Козирог
Водолей
Риби