снимки: sxc.hu

Най-подходящият ден за изневяра през годината е днес, предупреждава изследване на британския сайт IllicitEncounters.com. Очаква се на седми януари да се увеличи броят на хората, които търсят извънбрачни забавления. Причините са няколко - много хора се връщат днес на работа, след дългата почивка с любимия.

По Коледа и Нова година е възможно да сме се наситили на половинката си, а днес да е денят, в който да поискаме нещо или някой по-различен от него. За много хора днес е първият работен ден, в който се виждат с познатите, излизат от празничното еднообразие, а и лекуват следпразничната депресия.

Освен това, проучването на сайта за извънбрачни връзки предупреждава, че много от женените кривват от правия път през зимните месеци. Единствената цел - да освеждат дългите зимни и тъмни нощи...

До края на месеца се очаква над 750 хиляди женени британци да се присъединят към страницата на IllicitEncounters.com, а броят на онлайн флиртовете да нарастне главоломно.

И все пак, ако и теб днес те избие в тази посока, помисли доколко палавите ти мераци не са просто плод от всички тези изброени фактори. Ако имаш нужда от разнообразие, за да излекуваш следпразничната си депресия, то опитай да го направиш с любимия. Изберете нестандартно място, нестандартна поза, нестандартно време на денонощието, но се постарай да стоиш далече от изкушенията наоколо :)

 

Коментирай >