снимка: morguefile.com

Вечният въпрос - какво искат жените, най-накрая намери своя отговор. Според ново проучване, жените искали най-много комплименти, на второ място секс, а на трето - шоколад, като последните две били взаимно заменяеми.

комплиментите - няма как да отречем, че това може да ни направи щастливи. Какво по-добро от това да чуем, че сме свалили някое килце, че сме се разхубавили, че новата ни прическа е прекрасна или че тази рокля стои ослепително. Напълно оправдано първо място в класацията.

сексът - макар, че според проучването, за необвързаните жени, той не е толкова важен, колкото за обвързаните, сексът е определящ за доброто настроение на жената. Интимните ласки, това, че сме желани и харесвани, безспорно попадат в топ 3 на нещата, които могат да ни направят щастливи.

шоколадът - вече сме говорили за качествата на шоколада, хормона на щастието и това колко доволни може да ни направи едно блокче от най-женския десерт. Няма да отричаме, че малко шоколад всеки ден доставя поне част от необходимата ни доза положителни емоции.

Разбира се, тук спокойно можем да класираме още няколко неща, които ни правят щастливи:

Нова дреха или обувки
Приятелите ни
Купони и запивки
Някой хубав филм
 

Коментирай >