снимка: Нова ТВ 

Жените и мъжете трудно се разбираме по някои изначални навици и теми. Време е да ти ги припомним, за да прецениш сама дали да ги ползваш като оръжие за дразнене или да ги избягваш, за да бъдат взаимоотношенията ви гладки и спокойни.

Той мрази да го направляваш, защото му напомнящ за майка му. Не само мъжете, никой не обича да му казват какво да прави, но когато започнеш да го напътстваш за всяко дребно нещо в живота му, автоматично се превръщаш в майка му.

Той мрази да го ограничаваш - той държи на приятелите си, на фитнеса, на футбола, на хобито и на всичко, което е свикнал да прави преди теб и без теб. Затова избягвай да му забраняваш да прави каквото пожелае в свободното си време, иначе и с теб ще се вижда с неохота. Без значение дали ще му забраниш някакви неща в прав текст или ще се пробваш да си деликатна, той ще се усети и нищо добро няма да последва.

Той мрази да се карате. Ти може и да обичаш да спориш, за спорта дори, но при мъжете не е така. Те избягват скандалите, виковете, сърденията, обидите и т.н. Мъжете не разбирам цупенето, нито заяждането на дребно. Когато нещо не е наред, те очакват просто да им го кажеш и те да го поправят.

Той мрази женските интриги. Женската злоба, отмъщението, амбицията, завистта рядко го спохождат. Той никога няма да разбере защо за теб е драма, че колежката ти си е купила същата рокля като твоята или защо е важно да изглеждаш по-добре от бившата му. Така че те съветваме да не се и опитваш да му обясняваш, защото няма да разбере.

Той мрази разговорите. Ти може и да обичаш да говориш за проблемите си, за връзката ви, за отношенията между вас, но не очаквай той да го прави. Мъжете не обичат да говорят, да анализират всяко малко нещо и да обсъждат проблемите на любовта и живота. Представяй си мъжа като новинарска агенция - за него всичко трябва да бъде кратко, ясно и точно.

Коментирай >