снимка: pixabay.com

Не е никак лесно да изберем успешна диета или тренировъчна програма сред морето от съвети, статии, форуми и книги, които ни заливат.

Тук на помощ идват диетолозите и треньорите, благодарение на които холивудските звезди се радват на изваяни тела и красота.

Видяхме съветите на Дейвид Кирш и неговата “Нюйоркска диета”, консултирахме се и с Гънър Питърсън - - личен треньор на Дженифър Лопес, Пенелопе Крус, Гуен Стефани и Матю Макконахи. Запознахме се и със системата на Теди Бастреньор на Камерън Диас, Парис Хилтън и Луси Лиу. А сега обръщаме поглед към Рамона Браганза - треньор на Джесика Алба и Хали Бери.

Рамона Браганза е една от най-известите треньорки в Холивуд. Славата ѝ никак не е случайна, ако се вгледаме в нейните клиентки (грижи се а фигурата на Джесика Алба над 10 години).

Рамона е привърженик на диетата Саут Бийч. Но най-прочутият ѝ трик е методът “3-2-1”. По отношение на храната това означава 3 умерени хранения, 2 леки междинни закуски и поне 1 литър вода на ден.

Формулата се е оказала магическа за възвръщането на идеалните фигури на двете холивудски диви след бременностите им.

“Основните ястия са предимно от нетлъсто месо и салата, като общите калории за деня са около 1700. Напълно се избягват захарта, сосовете и солта”, споделя част от съставките  на чудодейната си рецепта за красива фигура Рамона Браганза.

Що се отнася до тренировките, които неизменно придружават хранителния режим, Рамона отново прилага метода “3-2-1” и той включва: кардио в три етапа, кръгова тренировка в два и упражнения с малки тежести за горната част на тялото.

Бихте ли ѝ се доверили, ако ви обещае да изглеждате като Хали Бери или Джесика Алба?

Коментирай >