снимка: Renato Abatipexels.com

Не е никак лесно да изберем успешна диета или тренировъчна програма сред морето от съвети, статии, форуми и книги, които ни заливат.

Тук на помощ идват диетолозите и треньорите, благодарение на които холивудските звезди се радват на изваяни тела и красота.

Видяхме съветите на Дейвид Кирш и неговата “Нюйоркска диета”, консултирахме се и с Гънър Питърсън - - личен треньор на Дженифър Лопес, Пенелопе Крус, Гуен Стефани и Матю Макконахи.

Запознахме се и със системата на Теди Бас – треньор на Камерън Диас, Парис Хилтън и Луси Лиу, както и с препоръките на Рамона Браганза – треньор на Джесика Алба и Хали Бери. Разбрахме и какъв трик използва Кари Уайът - диетоложка на Фърги и Дениз Ричардс, а също и тайните на Джаки Келър, чиито клиенти са Шарлийз Терон, Анджелина Джоли, Ума Търман, Рийз Уидърспун и Джесика Симпсън.

Днес ще се запознаем със съветите на Валъри Уотърс - треньор на Дженифър Гарнър.

Освен редовни тренировки, Валъри Уотърс препоръчва на звездните си клиенти, сред които са Дженифър Гарнър и Елизабет Бъркли, стриктна диета.

Пет храни и напитки, с които да стопим мазнините около корема

Според холивудския специалист основното е да се изхвърлят от менюто всички бисквити, крекери, пици, замразени ястия и преработени храни с много консерванти. Добре е да се четат внимателно етикетите и да се спазва изградения режим на хранене, за да се постигне не само отслабване, но и поддържане на фигурата.