снимка: OpenClipart-VectorsPixabay 

Не е никак лесно да изберем успешна диета или тренировъчна програма сред морето от съвети, статии, форуми и книги, които ни заливат.

Тук на помощ идват диетолозите и треньорите, благодарение на които холивудските звезди се радват на изваяни тела и красота.

Видяхме съветите на Дейвид Кирш и неговата “Нюйоркска диета”, консултирахме се и с Гънър Питърсън - - личен треньор на Дженифър Лопес, Пенелопе Крус, Гуен Стефани и Матю Макконахи.

Запознахме се и със системата на Теди Бас – треньор на Камерън Диас, Парис Хилтън и Луси Лиу, както и с препоръките на Рамона Браганза – треньор на Джесика Алба и Хали Бери.

Днес ще ви запознаем с един трик, използван от Кари Уайът - призната диетоложка, публикувала множество книги и изследвания. Едни от най-известните ѝ клиенти са холивудските звезди Фърги и Дениз Ричардс.

Строго индивидуалните им хранителни режими се пазят в тайна, но е известен един трик, общ за всички диети, предписвани от специалиста: не яжте зеленчуци, които подуват стомаха, като зеле и броколи.

Странно, нали? Мислите ли, че помага?

Коментирай >