Седем сигурни начина да убиеш страстта

Ето ти няколко сигурни начина, които биха ви отдалечили един от друг и биха оставили тръпката между вас в история

Седем сигурни начина да убиеш страстта

снимки: morguefile.com

Колкото по-дълго си с някого, толкова по-трудно се поддържа тръпката между вас. Освен времето, прекарано заедно, има още няколко сигурни начина да убиеш страстта между вас. Предлагаме ти пет страстоубийствени действия, които трябва да избягваш, ако искаш да запазиш тръпката по-дълго.

заедно в тоалетната

Никога и по никакъв начин не си го позволявай. Без значение от колко време сте заедно и колко близък го чувстваш, нищо не убива така романтиката и страстта, както да се изпишкаш докато той си мие зъбите.

с чорапи в леглото

Не е секси, не е красиво и със сигурност убива тръпката. Точно както развлечените домашни половери, които носиш за по-удобно вкъщи. Пеньоарите, клиновете, старите, скъсани и проядени от молци дрехи, свлеченият анцуг и всички твърде удобни парцали действат безотказно за отблъскване на мъжа до теб. Ако искаш да запазш страстта, изхвърли всичко това от гардероба си или поне не го обличай пред него.

тежко пиянство

Много е хубаво да можете да се забавлявате заедно, за излизате, да пиете, да танцувате, да пиете, да пътувате, да пиете, да ходите на купони, да пиете...Да, в това отношение важат с пълна сила двойните стандарти. Ти може би често го виждаш пиян и не си много щастлива от тази гледка. Но когато той те види твърде пияна, с леген в ръцете да повръщаш, да падаш и да се въргаляш, гарантирано ще убиеш страстта, поне за тази вечер.

пръцкане 

Пръцкането, оригването, хъркането и всичко от този сорт най-вероятно също ще го отблъсне. Това важи и за разговорите за изпражнения, пръцкане, оригване и така нататък имат същия ефект.

епилация

Обезкосмяването е важно за тръпката между вас, но не го прави пред него. Епилаторът, пинсетата, кола маската, лентичките за мустаци и всички останали женски неща, които правиш, за да си красива, не трябва да стигат до неговите очи и уши. Той вероятно подозира, че се поддържаш, за да изглеждаш добре, но не е необходимо да бъде до теб докато го правиш. 

разкази за менструацията

Разказите за тежката менструация са за най-добрата ти приятелка или момичетата. Но недей да споделяш тези подробности с него, защото така гарантирано ще убиеш страстта. Когато слуша за този период от месеца, той си представя ужасни неща, освен това се страхува от този непознат за него феномен и не на последно място се чувства отвратен и отблъснат, когато му говориш за цикъла си.

рев

Когато плачеш, той не знае какво да прави, не знае защо това се случва, чувства се несигурен и безпомощен да ти помогне и всичко това го отблъсква. Ясно е, че няма как винаги да прикриваш сълзите си от него, но ако искаш връзката ви да е страстна, а тръпката да остане по-дълго, опитай да ограничиш този процес.

Коментирай »
Още по темата
Винаги единият обича повече: шест знака, че си ти Винаги единият обича повече: шест знака, че си ти
8 компромиса, които ще разрушат връзката ви 8 компромиса, които ще разрушат връзката ви
Петте неща, които той мрази Петте неща, които той мрази
Най-честите секс разочарования Най-честите секс разочарования
Шест навика, с които гарантирано ще го вбесиш  Шест навика, с които гарантирано ще го вбесиш 
Никога не прави това след секс Никога не прави това след секс
Как да запалиш искрата между вас Как да запалиш искрата между вас
Препоръчваме още
Любов като от приказките: 7 заблуди от романтичните филми Любов като от приказките: 7 заблуди от романтичните филми
Горчивото изобретение на Сатаната: 12 забавни факта за кафето Горчивото изобретение на Сатаната: 12 забавни факта за кафето
Пълнолунието в Козирог ни променя: За какво е подходящ периодът Пълнолунието в Козирог ни променя: За какво е подходящ периодът
Предложение за четене: „Единайсетият час“ от краля на детективския роман Джеймс Патерсън Предложение за четене: „Единайсетият час“ от краля на детективския роман Джеймс Патерсън
ТЕСТ: Каква приятелка си? ТЕСТ: Каква приятелка си?
Пет причини червенокосите жени да са невероятно секси Пет причини червенокосите жени да са невероятно секси
Храненето след запой вреди на талията Храненето след запой вреди на талията
Запознайте се с Омар – истинска 120-сантиметрова пухкава сензация (ВИДЕО/СНИМКИ) Запознайте се с Омар – истинска 120-сантиметрова пухкава сензация (ВИДЕО/СНИМКИ)
Пушачите трябва да ядат повече зелена салата Пушачите трябва да ядат повече зелена салата
Най-добре се остарява в Швеция Най-добре се остарява в Швеция
„Чудните приказки на баба“ ще стоплят сърцата на малки и големи (предложение за четене) „Чудните приказки на баба“ ще стоплят сърцата на малки и големи (предложение за четене)
ТЕСТ: Трябва ли да се разделите? ТЕСТ: Трябва ли да се разделите?
Хороскоп
Овен
Телец
Близнаци
Рак
Лъв
Дева
Везни
Скорпион
Стрелец
Козирог
Водолей
Риби