Шест навика, с които гарантирано ще го вбесиш 

Има няколко неща, с които можеш да го отблъснеш и да го отдалечиш

Шест навика, с които гарантирано ще го вбесиш 

снимки: Форум Филм България 

Има много начини да зарадваш един мъж и да го накараш да хлътне до уши по теб. Двойно повече са обаче нещата, с които можеш да го отблъснеш или поне да го вбесиш. Ето някои от тях, а ти прецени дали да ги избягваш или умишлено да наблягаш на основните дразнения всеки път, когато решиш, че е заслужил ;) 

Когато му даваш акъл, го изнервяш, защото мъжете винаги си мислят, че знаят по-добре. Дали го поучаваш за чисто битови навици или за важни решения, даването на акъл никога не е добра идея с мъжа. Рискуваш да направи точно обратното на това, което ти искаш, само и само да не е на твоето. Затова най-добре изчакай сам да потъси мнението ти. 

Петте неща, които той мрази

Когато го подценяваш го караш да се чувства зле. Ето една допирна точка между жените и мъжете - всички искаме да бъдем поне малко специални, харесвани, боготворени и...това изречение може да продължи много дълго ;) Но съветът ни е да не го подценяваш за нищо, защото рискуваш да ти повярва и сам да си сложи ниската ти оценка. А това не е хубаво за никого. 

Когато го сравняваш с бившия си просто го поставяш в неприятна ситуация. Бившият ти може и да е имал по-големи мускули, по-добро чувство за хумор или правилния избор на филми. Но не е нужно настоящата ти половинка да го знае. Нали за това не си с бившия, а си с него.

Когато го задушаваш и не му даваш глътка въздух грешиш. Има и мъже, които нямат против близостта и сами се обсебват от връзката, но те не са много и когато ги търсиш, гарантирано е, че няма да попаднеш на тях. Повечето мъже, а и все повече жени, държат на свободата си. Така че опитай се да му я дадеш, дай я и на себе си, потърси баланса и връзката ви ще бъде много по-хармонична и щастлива ;) 

Когато му натякваш се превръщаш в майка му или в баба му, или в някоя досадна роднина. Приеми, че когато греши, това са неговите грешки, когато не те е послушал, въпреки, че си го предупредила, няма нужда да му напомняш, той помни и знае, че си била права. Замисли се как ти би се чувствала ако постоянно ти натягват грешките ти ;) 

Когато не знаеш какво искаш от него, от себе си, от живота... Ти си жена и като всяка от нас е нормално да не си съвсем наясно с желанията и емоциите си. Но може би най-голямото предизвикателство за дамите в една връзка е да се научат да казват на мъжете си точно какво искат. Правилото важи за всичко - от това какъв десерт да ти купи, през това къде искаш да вечеряте и дори до това какво точно искаш от него в леглото. Опитай и няма да съжаляваш ;) 

Припомни си и кои са грешките, които убиват връзката 

И още за любовта и как да я задържим по-дълго: 

Най-големите му недостатъци, които можеш да преглътнеш

Къде е ключът за щастливата връзка?

Открий господин „перфектен“

Коментирай »
Още по темата
Седем сигурни начина да убиеш страстта Седем сигурни начина да убиеш страстта
Грешките в секса, които той допуска Грешките в секса, които той допуска
Препоръчваме още
55 безсмислени суеверия, от които е време да се откажем 55 безсмислени суеверия, от които е време да се откажем
Предложение за четене: „Вирджиния Улф“ - удивителен портрет на иконата на литературния модернизъм Предложение за четене: „Вирджиния Улф“ - удивителен портрет на иконата на литературния модернизъм
Идеалното време за сериозен разговор с мъж и въпросът, който той ненавижда Идеалното време за сериозен разговор с мъж и въпросът, който той ненавижда
Защо котките имат плешиви петна пред ушите? Защо котките имат плешиви петна пред ушите?
Черен или не е петък 13-и? Черен или не е петък 13-и?
Папата подари частици от автентичния Христов кръст за коронацията на крал Чарлз III Папата подари частици от автентичния Христов кръст за коронацията на крал Чарлз III
Авторката на „Малки тайни“ запечатва най-тъмните човешки желания в „Буркан със сърца“ (предложение за четене) Авторката на „Малки тайни“ запечатва най-тъмните човешки желания в „Буркан със сърца“ (предложение за четене)
Паник атаки, страх от заспиване, нарушена сексуална изява: Неподозираните постковид симптоми, разкрити от психолог  Паник атаки, страх от заспиване, нарушена сексуална изява: Неподозираните постковид симптоми, разкрити от психолог 
Отслабване след 30: Какво трябва да знаем Отслабване след 30: Какво трябва да знаем
Той просто НЕ си пада по теб Той просто НЕ си пада по теб
Любимите десерти на зодия Близнаци Любимите десерти на зодия Близнаци
Има милиони в Слънчевата система: Какво трябва да знаем за астероидите Има милиони в Слънчевата система: Какво трябва да знаем за астероидите
Хороскоп
Овен
Телец
Близнаци
Рак
Лъв
Дева
Везни
Скорпион
Стрелец
Козирог
Водолей
Риби