Защо харесваме високите мъже

Доказан е неустоимия чар на високия мъж

Защо харесваме високите мъже

снимка: Форум Филм България

Преди време учени доказаха, че жените харесваме повече високите мъже и несъзнателно често подбираме партньора си по ръста. От една страна чисто естетически като двойка винаги изглеждаме по-добре с по-висок от нас мъж. От друга страна еволюционна теория доказва, че високите представители на силния пол са по-атрактивни за жените.

Освен това, високите мъже са по-добри любовници, показа друго, неофициално проучване на шведски учени. Те доказаха, че издължените любовчии са доста по-надарени от ниските, а и на всичкото отгоре са по-издържливи в секса.

По-едрият мъж дава на жената до себе си необходимото усещане за сигурност и закрила. Със сигурност високият партньор е по-подходящ за теб и когато искаш да се сгушиш в него. И така, повечето жени намираме за секси по-високите от нас мъже.

Нашите приятели от "Аз и ти" организират Speed Dating в София именно с високи мъже. Тази среща е предназначена, за мъже на възраст от 25 до 31год., с ръст над 1,80м. Няма ограничение за ръста на дамите, имащи възможността да участват в нея, но трябва да са на възраст от 22 до 28г. Срещата ще се проведе на на шести март в Piano Bar Braga в София, а за участие можеш да се запишеш тук :)

Коментирай »
Още по темата
Мъжът е толкова секси, когато... Мъжът е толкова секси, когато...
Открий господин „перфектен“ Открий господин „перфектен“
Мъжете са по-склонни на бързи срещи Мъжете са по-склонни на бързи срещи
Препоръчваме още
Седем житейски урока, които научихме от филмите Седем житейски урока, които научихме от филмите
„Императрицата“: Муза на Рафаело е най-желаната куртизанка в Рим (предложение за четене) „Императрицата“: Муза на Рафаело е най-желаната куртизанка в Рим (предложение за четене)
Диета или спорт – кой е най-ефикасният метод за отслабване? Диета или спорт – кой е най-ефикасният метод за отслабване?
Кармен Посадас разказва „Легендата за Перегрина“ (предложение за четене) Кармен Посадас разказва „Легендата за Перегрина“ (предложение за четене)
Тълкуване на сънищата: Да разгадаем скритите послания в тези 20 често срещани сценария   Тълкуване на сънищата: Да разгадаем скритите послания в тези 20 често срещани сценария  
10 истини за живота от Крис Прентис 10 истини за живота от Крис Прентис
Зеле в гювеч: Супер лесна, вкусна, а и изпитана рецепта Зеле в гювеч: Супер лесна, вкусна, а и изпитана рецепта
Проф. д-р Иво Петров: Нито една ваксина не създава имунитет завинаги, необходимa e бустерна доза Проф. д-р Иво Петров: Нито една ваксина не създава имунитет завинаги, необходимa e бустерна доза
Предложение за четене: „Кратко въведение в любовта“ от проф. Роналд де Суза Предложение за четене: „Кратко въведение в любовта“ от проф. Роналд де Суза
Един по-различен седмичен секс график Един по-различен седмичен секс график
Шест от най-разпространените митове за храни Шест от най-разпространените митове за храни
Заседналият начин на живот причинява тревожност Заседналият начин на живот причинява тревожност
Хороскоп
Овен
Телец
Близнаци
Рак
Лъв
Дева
Везни
Скорпион
Стрелец
Козирог
Водолей
Риби