снимка: Форум Филм България

Преди време учени доказаха, че жените харесваме повече високите мъже и несъзнателно често подбираме партньора си по ръста. От една страна чисто естетически като двойка винаги изглеждаме по-добре с по-висок от нас мъж. От друга страна еволюционна теория доказва, че високите представители на силния пол са по-атрактивни за жените.

Освен това, високите мъже са по-добри любовници, показа друго, неофициално проучване на шведски учени. Те доказаха, че издължените любовчии са доста по-надарени от ниските, а и на всичкото отгоре са по-издържливи в секса.

По-едрият мъж дава на жената до себе си необходимото усещане за сигурност и закрила. Със сигурност високият партньор е по-подходящ за теб и когато искаш да се сгушиш в него. И така, повечето жени намираме за секси по-високите от нас мъже.

Нашите приятели от "Аз и ти" организират Speed Dating в София именно с високи мъже. Тази среща е предназначена, за мъже на възраст от 25 до 31год., с ръст над 1,80м. Няма ограничение за ръста на дамите, имащи възможността да участват в нея, но трябва да са на възраст от 22 до 28г. Срещата ще се проведе на на шести март в Piano Bar Braga в София, а за участие можеш да се запишеш тук :)

Коментирай >