снимка: Lorri LangPixabay 

Пазаруването е сред най-любимите женски занимания.

Но когато си хипнотизирана от всички прекрасни дрешки по витрините, обикновено забравяш няколко необходими продукта, които задължително трябва да имаш за по-студеното време. Ето кои са те:

Боди

Нищо не те спасява от студа така, както бодито. Да не говорим, че вече има всякакви видове, които можеш да съчетаваш с блузи и дори рокли или туники. Палитрата от бодита с къс ръкав, без ръкав, дълъг ръкав, дори под формата на риза, цветни, черно-бели...Една от малките радости през зимата, от които можеш да си позволиш по много.

Клин

Това е начинът в студените дни да носиш поли и рокли и пак да изглеждаш елегантно и да се чувстваш добре. Тук също имаш избор от по-лъскави материи, с ликра или без, или пък вълнен. А със съчетанието клин и боди, дори можеш да носиш и по-тънките си дрехи през студените есенни и зимни дни.

Шапка и шал

Тук също имаш голям избор, така че да съчетаеш със стила си. Цветна шапка и шал биха се вързали добре с черно или сиво яке. Разнообразието е голямо, видовете също, а освен като аксесоари, шапката и шалът със сигурност ще те стоплят през студените дни.

Балсам за устни

Продуктът, който най-често забравяш да си купиш, а ти е особено необходим в студа. Напуканите устни са неизбежни в хладното време и не водят до нищо добро. Затова е хубаво винаги да имаш под ръка балсам за устни, с който да поправиш щетите.

Коментирай >