Събуди се красива до него

Няколко трика, с които да постигнеш ефекта - красива и на сутринта.

Събуди се красива до него

снимка: sxc.hu

Във филмите винаги след бурна нощ жените се събуждат точно толкова красиви и свежи, каквито са били и вечерта. Всички знаем, че това е невъзможно, но ето няколко идеи как да изглеждаш възможно най-добре под завивките и на сутринта.

гримът

Една от основните причини да не изглеждаш добре на сутринта е размазаният грим. За първата нощ с него вероятно си се постарала да се нагримираш с молив, сенки, спирала, фондьотен и какво ли още не. Ефектът на сутринта той да види всичките тези цветове и бои, размазани по лицето ти, със сигурност няма да е добър. Затова се постарай да намериш време преди заспиване да изтриеш грима си. Хубаво е да имаш мокри кърпички за грим или в краен случай ползвай вода и сапун. Със сигурност ще те хареса повече без грим, отколкото с размазан.

косата

Другият голям проблем със събуждането след бурна нощ е, че косата ти е в невъобразимо състояние. Няма какво да направиш много, но изправената коса се заплита много по-малко от накъдрената, например. Затова при приготовленията си за срещата по-добре си изправи косата и си подсигури гребен в чантата...за всеки случай.

свежият дъх

По филмите винаги първата целувка на сутринта е много романтична. Ако си несигурна в добрия си дъх сутрин обаче цялата романтика ще се изпари. Опитай се да имаш под ръка дъвки или ментови бонбони. А в чантата при кърпичките за грим и гребена, не пречи да имаш и от онези малки сгъваеми комплекти четка с паста за зъби.

пушенето

Това важи само ако си пушач. Постарай се да не пушиш твърде много вечерта преди да си легнеш с него, особено ако е за първи път. Ако си пушач знаеш, че няма по-непривлекателно от пресипналия глас на събуждане или сутрешната тютюнева кашлица.

Коментирай »
Още по темата
Трифон Зарезан върви с махмурлук Трифон Зарезан върви с махмурлук
Бъди красива на Свети Валентин Бъди красива на Свети Валентин
Синдромът на „грозното пате“ Синдромът на „грозното пате“
На пазар за студеното време На пазар за студеното време
Три причини да си по-красива през есента Три причини да си по-красива през есента
Той никога не трябва да те вижда така Той никога не трябва да те вижда така
Как да изглеждаш добре след купон Как да изглеждаш добре след купон
Какво подлудява мъжете Какво подлудява мъжете
Изглеждай перфектно всеки ден Изглеждай перфектно всеки ден
Препоръчваме още
Четирите тайни на самочувствието Четирите тайни на самочувствието
Убийствена интерпретация на The Piano Guys на саундтрака от "Борн" Убийствена интерпретация на The Piano Guys на саундтрака от "Борн"
Имаш ли нужда от промяна? Имаш ли нужда от промяна?
За драмата на изгнаничеството и избавлението: "Вятърът знае името ми“ от Исабел Алиенде (предложение за четене) За драмата на изгнаничеството и избавлението: "Вятърът знае името ми“ от Исабел Алиенде (предложение за четене)
Най-пикантният сос в света Най-пикантният сос в света
Свидетелство за историчност и памет: „Разкази с часовников механизъм“ от Фарук Шехич (предложение за четене) Свидетелство за историчност и памет: „Разкази с часовников механизъм“ от Фарук Шехич (предложение за четене)
Драматични събития отпреди милиони години: Вкаменелости показват обезглавяване на древно морско влечуго Драматични събития отпреди милиони години: Вкаменелости показват обезглавяване на древно морско влечуго
Опасно горещо време: Осем разхлаждащи съвета за жегата Опасно горещо време: Осем разхлаждащи съвета за жегата
Мислете положително за остаряването, ето защо Мислете положително за остаряването, ето защо
Любимите му секс пози, с които ще го спечелиш Любимите му секс пози, с които ще го спечелиш
Вкусно, полезно и потиска апетита – вълшебното авокадо Вкусно, полезно и потиска апетита – вълшебното авокадо
„Горчива земя“ – роман за болката на кипърската жена (предложение за четене) „Горчива земя“ – роман за болката на кипърската жена (предложение за четене)
Хороскоп
Овен
Телец
Близнаци
Рак
Лъв
Дева
Везни
Скорпион
Стрелец
Козирог
Водолей
Риби