снимка: pexels.com 

Казват, че мъжете не обръщат внимание на нещата, които ние заглеждаме. Леко прорастналите корени, липсата на пудра, деликатните любовни дръжки...и вероятно е така.

Ето обаче някои ситуации, в които по-добре той да не те вижда.

Сутринта с тежък махмурлук

Вероятно това е ситуацията, в която никой не трябва да те вижда, не само любимият. И все пак, надали най-секси чертите ти са разрошената коса, размазаният грим, прегракналият глас и алкохолните изпарения.

via GIPHY

Първият ден от менструацията ти

Ако има как, прекарай този ден вкъщи сама, легнала на дивана, с огромно количество храна под ръка и някой приятен филм. В най-добрият случай си осигури присъствието на най-добрата ти приятелка, която да те глези заслужено през целия ден. Но в никакъв случай не допускай той да е до теб в този тежък момент.

Нервната криза

Поне веднъж месечно вероятно я получаваш под някаква форма. Всеки път когато се депресираш или ядосаш от нещо толкова много, че ти се иска да си заскубеш косите и да плачеш до несвяст, по-добре се спри. Изкарването на нервите не се прави преддруги хора, а още по-добре е да замениш истеричните изблици с малко спорт :)

via GIPHY

Кофти грип или настинка

Сополи, кихавици, температура, кашлица, запушен нос...нелицеприятна картинка. Особено ако прибавиш и една дузина използвани носни кърпички и лошо настроение. Наистина ли искаш той да види това?

По време на козметична процедура

Когато бръснеш краката си или си на кола маска, или си оправяш ноктите, или се боядисваш, или си режеш ноктите на краката, последното, от което имаш нужда е мъж. Отдели това време само за себе си. Последното, което искаш е да го травмираш така.

Муцунка тип „кокошo дупе“

Дами, наистина, спрете с това. Мъжете не го харесват, жените също, никой не харесва тези муцки, които правите пред огледалото на банята, за си осигурите новата профилна снимка за Фейсбука. Ако искаш той да те харесва, забрави за това. 

via GIPHY

Коментирай >